talipyesildmr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Kullanmış olduğum kişisel dizüstü bilgisayarımda Lisanslı Windows10 kullanıyorum. Düzenli olarak her gün Windows güncellemelerini alıyorum. Bilgisayarımda lisanslı olarak güncel anti virüs programı ile her hafta tarama yapıyor, güncellemeleri alıyorum. İşletim sistemimde tüm sürücülerim güncel ve hatasız olarak çalışmaktadır. Fakat son 1 hafta içerisinde her gün farklı saat dilimlerinde bilgisayarımda can sıkıcı bir hata ile karşı karşıyayım. Normal bir Word çalışma sayfası ve internet tarayıcısında gezinirken, aniden kısa süreli bir donma ve hemen arkasından;
‘’Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor’’ sorunu hata kodu: ‘’Critical Process Died’’
Daha fazla bilgi edinmek isterseniz, bu hatayı daha sonra online olarak arayabilirsiniz: CRITICAL_PROCESS_DIED…
hatasını mavi ekranda görüyorum. Ve bilgisayar kendini otomatik olarak yeniden başlatıyor. Gün içinde sık sık karşılaştığım bu hatadan dolayı, önemli belgelerimi ve çalışmalarımı kaybediyorum..
Lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz?
Teşekkür Ediyorum..
‘’Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor’’ sorunu hata kodu: ‘’Critical Process Died’’
Daha fazla bilgi edinmek isterseniz, bu hatayı daha sonra online olarak arayabilirsiniz: CRITICAL_PROCESS_DIED…
hatasını mavi ekranda görüyorum. Ve bilgisayar kendini otomatik olarak yeniden başlatıyor. Gün içinde sık sık karşılaştığım bu hatadan dolayı, önemli belgelerimi ve çalışmalarımı kaybediyorum..
Lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz?
Teşekkür Ediyorum..