Malmedy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,059
Arkadaşlar 1 saat önce temiz format attım.Çok yavaş.Galiba herkes sistemimi biliyor.Nasıl düzelteceğim?
Harddiskse ve çok format atıyorsan normal yoksa ilk driverlerini guncelleArkadaşlar 1 saat önce temiz format attım.Çok yavaş.Galiba herkes sistemimi biliyor.Nasıl düzelteceğim?
Driverları kurdun mu? Eğer bilgisayarın yetersizse (tıpkı benimki gibi), Windows 7'ye geri dön. Bir de senin bilgisyarda Bad Sector hatası vardı sanırım. Onun da etkisi vardır belki.
Ekran kartı sürücülerin tamam mi? Ssd var mı?Amd fx 6300 3.50ghz six core processor
6gb ram
Nbidia gt630
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uefi kurdum
Amd fx 6300 3.50ghz six core processor
6gb ram
Nbidia gt630
Uefi kurdum
Sistem Gayet yeterli.Kasması normal.
SSD al hızlanır.Amd fx 6300 3.50ghz six core processor
6gb ram
Nbidia gt630
Uefi kurdum
Kasması normal.
Ben 4 5 sene win 8.1 pro kullandım. Sistemim çok eski ve yavasti. Win 10 yükledim performansı arttı. (3 hafta önce uefı olmadan kurdum.)
Tek sıkıntı win 8.1 de cs:go'da 140 fps alıyorken şimdi 40 fps oldu.
Sadece cs için geçerli değil. ?Maşallah çok performans artmış![]()
bende 10 pro kullanıyorum gayet guzel daha once 7 kullandım begenmedım ama ıkıncı pc de benımde fx 6300 var 8gb ram 4 yıldır 8.1 stabılden hıc sasmıyorArkadaşlar 1 saat önce temiz format attım.Çok yavaş.Galiba herkes sistemimi biliyor.Nasıl düzelteceğim?
Haklı olabilirsin ama en güncelde kalmak iyidir. Win8.1 son kalem.Demek ki format atıp tekrar Windows 8.1 yükleseydiniz Winodws 10'a göre daha fazla performans artışı olurdu.![]()
Haklı olabilirsin ama en güncelde kalmak iyidir. Win8.1 son kalem.![]()
Kesinlikle katılıyorum hocam.Windows 10 hala sorunlu bir sistem. Benim sistem de bile adam akıllı kullanamadım. Windows 8.1 Pro kullanın bence. Ben 3-4 aydır Windows 8.1 Pro kullanıyorum keşke daha önce kursaymışım dedim. Windows 7 artık eskidi kurmayın kuranın aklından şüphe ederim zaten. Sistemin çok kötüdür yetersizdir tek seçenek Windows 7'dir o ayrı ama sistemin iyiyse sen yine de gidip Windows 7 kuruyorsan o zaman bir şey ararım![]()
Güzel bir performans artışı.Ben 4 5 sene win 8.1 pro kullandım. Sistemim çok eski ve yavasti. Win 10 yükledim performansı arttı. (3 hafta önce uefı olmadan kurdum.)
Tek sıkıntı win 8.1 de cs:go'da 140 fps alıyorken şimdi 40 fps oldu.