Windows 10 Başlangıçta Wi-Fi'ye Geç Bağlanma Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYDEUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TYDEUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Merhabalar, bilgisayarımı yakın zamanda Windows 10'a çevirdim fakat bilgisayarımı her başlattığımda Wi-Fi'ye otomatik bağlanması için 10-20 saniye bekliyorum. Bilgisayar açılınca Chrome'u açıp herhangi bir siteye girdiğim zaman bağlanmadı hatası veriyor ve bu çok can sıkıcı bir durum. Manuel olarak Wi-Fi'ye bağlanmam gerekiyor ki beklemeyeyim. İnternet sürücüm güncel, bu sorunu nasıl çözebilirim?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bu sorun bende de var ve W10' da uzun zamandan beri mevcut Wi-Fi' ye bağlanamamak. Bende sizin gibi çoğu zaman manuel bağlanıyorum. Tamamen güncelleme ile ilgili ben geri bildirimde bulundum Microsoft' a.

TYDEUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Bu sorun bende de var ve W10' da uzun zamandan beri mevcut Wi-Fi' ye bağlanamamak. Bende sizin gibi çoğu zaman manuel bağlanıyorum. Tamamen güncelleme ile ilgili ben geri bildirimde bulundum Microsoft' a.
Hmm, o zaman şu anda yapılabilecek bir şey yok yani? :/

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Hmm, o zaman şu anda yapılabilecek bir şey yok yani? :/
Ben bulamadım bir çözüm, bu her zaman olmuyor bazen direk bağlanıyor bazen de bağlanmıyor. Manuel bağlandıktan sonra kesinti olmuyor.

TYDEUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Ben bulamadım bir çözüm, bu her zaman olmuyor bazen direk bağlanıyor bazen de bağlanmıyor. Manuel bağlandıktan sonra kesinti olmuyor.
İyi bakalım, bir süre böyle idare edeceğiz. (Umarım)