ConfickerBelasi
Guru
nasıl kullanıyorsunuz? brnim elim gitmiyor 10'a 20h2'yi yükledim bir daha 10'u açmadım. The Blacklist 8.sezon için Linux Mint...
Teşekkür ederim iyiyim, siz nasılsınız? W10 20H2 güncellemesini kurdum PC' ye ama CPU kullanımı ile ilgili bir gözlemim veya izlenimim olmadı. Lakin güncelleme PC' yi kararlı bir hale getirdi. Ben şahsen beğendim.@BJKolik Merhaba, nasılsınız? Windows 10 20H2 güncellemesinden sonra CPU kullanımında herhangi bir anormallik gözlemlediniz mi?![]()
Evet genel olarak oyunlarda anormal derecede işlemci kullanımı söz konusu, bazen tarayıcıda da (Edge) oluyor.
Teşekkürler, iyi olmaya gayret ediyoruz, sağ olun.Teşekkür ederim iyiyim, siz nasılsınız? W10 20H2 güncellemesini kurdum PC' ye ama CPU kullanımı ile ilgili bir gözlemim veya izlenimim olmadı. Lakin güncelleme PC' yi kararlı bir hale getirdi. Ben şahsen beğendim.
Ekli dosyayı görüntüle 128321
Hoş geldin LTSC
Bellek kullanımı olarak tüketici sürümü (20H2) ile arasında çok önemli bir fark yok (≈10%) ancak işlemci kullanımı kesinlikle çok daha kararlı.
Prolarda aynı vaziyette bir kaç üst mesajımda var görüntüsü resmen tavan yapıyor oyunlardaLTSC'de oyunlarda kasma ve takılma sorunu var. Bunu kullanan çoğu arkadaşımdan ve Windows odaklı forumlardan öğrendim. Bence LTSB kullanın yada 1607 sürümünü kurun Windows update falan yapmayın. En kararlı sürümü bu şuan da. LTSC'de aşırı derecede stutter sorunu var.
Prolarda aynı vaziyette bir kaç üst mesajımda var görüntüsü resmen tavan yapıyor oyunlarda
Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum bu sistemi, şu an Windows ve tüm sürücüler, her şey güncel. Oyun oynama durumum pek yok ancak 20H2'de birkaç oyun yüklüydü mesela. Yükseltme ile 20H2'ye geçmiştim. Evet, oyunlarda birtakım gecikmeler, oyunda iken fare ile yapılan işlemlerde çok nadir de olsa anlık gecikmeler, takılmalar falan gözlemlemiştim.LTSC'de oyunlarda kasma ve takılma sorunu var. Bunu kullanan çoğu arkadaşımdan ve Windows odaklı forumlardan öğrendim. Bence LTSB kullanın yada 1607 sürümünü kurun Windows update falan yapmayın. En kararlı sürümü bu şuan da. LTSC'de aşırı derecede stutter sorunu var.
Sen yazınca aklıma geldi firefox anlık donmalar takılmalar mevcut şu anki haliyleYaklaşık 3 gündür kullanıyorum bu sistemi. Oyun oynama durumum pek yok ancak 20H2'de birkaç oyun yüklüydü mesela. Yükseltme ile 20H2'ye geçmiştim. Evet, oyunlarda birtakım gecikmeler, oyunda iken fare ile yapılan işlemlerde çok nadir de olsa anlık gecikmeler, takılmalar falan gözlemlemiştim.
LTSC 2019'da ise Firefox kullanırken bir takım takılmalar bazen oluyor ama sanırım bu tarayıcı ile alakalı bir durum. Yüklü Edge de var, onda böyle olumsuz bir şey gözlemlemedim. Oyun yükler miyim bilmiyiroum da kullandığım ofis ve birkaç paket program var. Bunun dışında LTSC 2019'da şimdiye kadar yaşadığım herhangi bir sorun olmadı.![]()
83.0'a hiç ısınamadım. Sanırım Firefox'u sileceğim.Sen yazınca aklıma geldi firefox anlık donmalar takılmalar mevcut şu anki haliyle
Nasıl geçtiniz buna 20 H2' den?Ekli dosyayı görüntüle 128321
Hoş geldin LTSC
Bellek kullanımı olarak tüketici sürümü (20H2) ile arasında çok önemli bir fark yok (≈10%) ancak işlemci kullanımı kesinlikle çok daha kararlı.
Temiz kurulum ile yükledim. Epeydir format atmamıştım, zaten Windows'u baştan yükleyecektim. Gerçi bir Windows yedeğim de vardı lakin çok fazla güncelleştirme olacağı için yedekten geri yükleme yapmak da istemedim. Sanalda test ettiğim sürümler oldu ve ana makinede farklı bir sürüm deneyeyim dedim.Nasıl geçtiniz buna 20 H2' den?
20H2' yi ben beğendim gerçekten.Temiz kurulum ile yükledim. Epeydir format atmamıştım, zaten Windows'u baştan yükleyecektim. Gerçi bir Windows yedeğim de vardı lakin çok fazla güncelleştirme olacağı için yedekten geri yükleme yapmak da istemedim. Sanalda test ettiğim sürümler oldu ve ana makinede farklı bir sürüm deneyeyim dedim.![]()
Microsoft artık öyle büyük güncelleştirmelerle yeni sürümleri sunmuyor ve yükseltmelerde karşılaşılan hatalar oldukça az. Bazı yabancı kaynaklı haberlerde Microsoft'un özellikle eski donanımları hesaba kattığını ve bu yönde çalışmalarını yürüttüğünü okumuştum. Belki erken olabilir nitekim ben şahsen LTSC sürümünü daha çok beğendim; sade ve hafif.20H2' yi ben beğendim gerçekten.
Güle güle kullanın sizde LTSC sürümünü. Son zamanlardaki güncellemelerden açıkçası memnunum.Microsoft artık öyle büyük güncelleştirmelerle yeni sürümleri sunmuyor ve yükseltmelerde karşılaşılan hatalar oldukça az. Bazı yabancı kaynaklı haberlerde Microsoft'un özellikle eski donanımları hesaba kattığını ve bu yönde çalışmalarını yürüttüğünü okumuştum. Belki erken olabilir nitekim ben şahsen LTSC sürümünü daha çok beğendim; sade ve hafif.![]()