Windows 10 açılış şifresini unuttum nasıl açarım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Tamam kardeşim bekliyorum ama hala %44 de acaba bir sıkıntı var mıdır diye yazdım
Elinizde Windows CD'si var ise format atmanızı öneririm. Bilgisayarı yeniden başlatın daha sonra elinizde Windows CD'si varsa temiz kurulum yapın. Lisansınız gitmeyecektir. Böyle bir endişeniz olmasın.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Yine de biraz daha bekleyecem en son çare o diye düşünüyorum bu arada mesela bu durumda pc yi nasıl kapatayım bu esnada ve boot tuşu hangisi biliyor musunuz

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Yine de biraz daha bekleyecem en son çare o diye düşünüyorum bu arada mesela bu durumda pc yi nasıl kapatayım bu esnada ve boot tuşu hangisi biliyor musunuz
Ctrl+Alt+Delete deyip yeniden başlatabilirsiniz.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Boot tuşu hangisi biliyor musunuz

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Ctrl alt del yapınca olmuyor nasıl yeniden başlatacam

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Ctrl alt del yapınca olmuyor nasıl yeniden başlatacam
Bilgisayarın reset tuşu var ise ona basın. Yok ise power tuşuna basılı tutun. Bilgisayar kapanacaktır. Tekrar power tuşuna basıp bilgisayarı açın.

Oezld

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Baya uzun sürüyor aynı şeyi bende yaşamıştım.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Format attım açtım eksik driver ler var hangisi olduklarını bilmiyorum sağ tıkla çevrimiçi ara bul diyorum sıkıntı olmaz demi

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Eyw kardeşim her şey için teşekkür ederim son bir ricam var driver lerde diğer aygıtların altında 3D video denetleyicisi eksik sağ tık güncelleştir diyorum bulunamadı diyor sitesine baktım hangisi anlamadım yardımcı olur musun?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Hepsini mi indirmek gerekir yoksa önemli olanları mı pek bi bilgim yok bu konularda hangilerini indirmem gerekir yazar mısın

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Hepsini mi indirmek gerekir yoksa önemli olanları mı pek bi bilgim yok bu konularda hangilerini indirmem gerekir yazar mısın
Gerekli olanları yükleyebilirsin. Parmak izi okuyucunun driverı, ekran kartı, anakartın chipset driverı, fare ve klavye, kablosuz ağ, ses, bluetooth, kamera gerekli driverlardır. Değerlerini de isteğine göre yükleyebilirsin.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
grafik kısmındaki amd ve bios hariç indiririm olur mu ?

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
bu lenovo hizmet köprüsü nedir seçiyorum indir dediğim zaman onu indiriyor o mu indirip kuracak driver leri

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
seçip indir dediğimiz zaman lenovo hizmet köprüsüne gönderiyor

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Orada özeti yazıyor. Ona tıklayın ve daha sonra aşığıda gelen indirme butonuna tıklayın. İndirme başlayacaktır.
seçiyorum indirilenler listem diye bir yer var orda aşağıda indir var diyorum lenovo hizmet köprüsüne atıyor özeti yok indirin yanındaki işaretten tek zip bir çok zip denedim hep lenovo hizmet köprüsünü indiriyor

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Sürücü imza zorlaması devre dışı kalmıyor gelişmiş seçeneklerden başlangıç ayarları sürücü imza zorlaması devre dışı bırak diyorum olmuyor sebebi ne olabilir netten baktım bulamadım

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Elinizde Windows CD'si var ise format atmanızı öneririm. Bilgisayarı yeniden başlatın daha sonra elinizde Windows CD'si varsa temiz kurulum yapın. Lisansınız gitmeyecektir. Böyle bir endişeniz olmasın.
kardeşim formattan sonra internete bağlanınca ürün anahtarını etkinleştirmedi sebebi nedir çözümü var mıdır ?
https://i.hizliresim.com/7yOoYr.jpg

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
İşte ürün anahtarı yok benim bildiğim ürün anahtarı anakarta gömülü oluyor İnternete bağlı olunca etkinleştiriyor yanlış mı biliyorum

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
İşte ürün anahtarı yok benim bildiğim ürün anahtarı anakarta gömülü oluyor İnternete bağlı olunca etkinleştiriyor yanlış mı biliyorum
Bilgisayarı alırken ürün anahtarınız var ise bu donanıma kayıtlı olur. Ama siz FreeDOS bir laptop aldıysanız böyle bir durum yoktur.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Vardı yani Windows 10 vardı içinde ben aldığımda