• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 0x0000005 Hata Kodu [Çözüldü]

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Selamunaleyküm. Windows yanıt vermez hale geliyor. Bir dosya açmaya çalıştığımda 0x0000005 hatasını alıyorum. Bu arada bugün Avast Free Antivirüs'ü yüklemiştim. Windows 10 yüklü.
@Ben Kenobi @f.krtl1 @__kadıköyRAP__
--- Gönderi Güncellendi ---
Acaba Avast Free Antivirüs ile Emsisoft AntiMalware çakışmış olabilir mi? Belki de bu sebepten bu hatayı alıyorumdur.
Güvenli modda başlatınca 0x0000005 hata kodlu mesajı almıyorum.

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Varsa sistem geri yüklemeden önceki bir tarihe gidin.Yeni antivirüs kuruduğunuzda geri yükleme noktası oluşmuş olabilir.Sorunun sebebi antivirüs veya Windows güncellemesi olabilir.Son kuruduğunuz uygulamayı kaldırın sorun düzelmez ise son kurduğunuz Windows güncellemesini kaldırın.Kolay gelsin :)

Toretto55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Sistem geri yükleme yapabilirsin yüklediğin bir dosya virüslü vs. olmuş olabilir.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Varsa sistem geri yüklemeden önceki bir tarihe gidin.Yeni antivirüs kuruduğunuzda geri yükleme noktası oluşmuş olabilir.Sorunun sebebi antivirüs veya Windows güncellemesi olabilir.Son kuruduğunuz uygulamayı kaldırın sorun düzelmez ise son kurduğunuz Windows güncellemesini kaldırın.Kolay gelsin :)
Sorun bilgisayarımdaki antivirüs programlarının çakışması olabilir. Ama kesin olarak sorunun ne olduğunu henüz anlamış değilim. Güvenli modda başlatıp Avast'ı silsem mi acaba?

Toretto55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Denebilir, öğrenmek için bozmak bile şart olur bazen :):)

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Sorun bilgisayarımdaki antivirüs programlarının çakışması olabilir. Ama kesin olarak sorunun ne olduğunu henüz anlamış değilim. Güvenli modda başlatıp Avast'ı silsem mi acaba?
Deneyin bi Avast olmasa başka bir şeyde bu soruna yol açabilir en son neyi yüklediyseniz silin.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Varsa sistem geri yüklemeden önceki bir tarihe gidin.Yeni antivirüs kuruduğunuzda geri yükleme noktası oluşmuş olabilir.
Cevabınız için teşekkürler. Allah'a çok şükür bu sabah sistem yedeklemesi yapılmış. Ben de sistem yedeğinden geri yükledim.
Bir kaç dakikada yedekten yüklendi. Bu arada sistem yedeğinden yüklediğim için bugün yüklediğim Avast Free Antivirüs şu an yüklü değil.