Winat9 ile ilgili bir soru !

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar bende 2 tane android cihaz ve 1 pc var hepsindende winat9 yapıyorum sorum şu:

1- 1 paypal hesabım var ve bu hesaba bağlı 5 android cihaz var bu cihazlardan uzun süre para kazandım daha sonra bu cihazlardan birinin mail adresinin değiştirirsem paypal hesabıma bağlı cihaz sayısı 4 mü olacak yoksa hala 5 mi kalacak ?

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Paypal hesabındaki maili değiştiremiyor musun?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
maili değiştirirseniz 4'e düşer. maili değiştirmeden uygulamayı kaldırırsanız 5 olarak kalır

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Trnc
Teşekkür ederim bilmek istediğim cevap buydu :)

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
winat9 da dün kaç reklam geldi kullanan arkadaşlar?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Dün bana 2 Reklam geldi bugün şuana kadar 3 tane geldi daha kaç tane gelir bilmiyorum :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar bende 2 tane android cihaz ve 1 pc var hepsindende winat9 yapıyorum sorum şu:

1- 1 paypal hesabım var ve bu hesaba bağlı 5 android cihaz var bu cihazlardan uzun süre para kazandım daha sonra bu cihazlardan birinin mail adresinin değiştirirsem paypal hesabıma bağlı cihaz sayısı 4 mü olacak yoksa hala 5 mi kalacak ?
bir cihaza aynı maili 5 kere girersen hakkın biter :D
km8u6.png

şuanlık 32. pc kuruluyor. inş. 300 e tamamlıcam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam gelnce özele pm çak sana pc'den sınırsız açmayı öğretem

samet52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya beyler ben wmware ile sistemi kurdum herşey çok güzel ama internete bağlanmıyor bana bi yardımcı olun