Winamp ve MediaPlayerın Çalamadığı MP3 Dosyası

lincoln4ever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimdeki mp3 ü winamp ve windows media player cızırtılı ve bozuk oynatıyor. Ama media player classic, kmp player ve gom player gibi programlar gayet güzel oynatıyor bunu.

Bir arkadaşımda daha bendeki gibi bozuk oynatmasına rağmen msn den yolladığım arkadaşımda düzgün çalıyormuş. Şimdi mp3 yüksek kalitede 320 kbps hadi bundan desem ama başka 320likleri winamp oynatıyor.

Ses kartım asus onboard. Anlamadım bu olayı açıkcası.

Ses dosyası bu: http://rapidshare.com/files/114187996/01_All_For_You_-____Rich__www.godesu.com.rar.html

Bana bunun sebebini söyleyebilecek bir arkadaşımız var mı? veya 128 kbp gibi bişeye çevirip winampta çalabilcek şekilde optimize edbilecek bir deyeimli arkadaş olursa çok sevinirim

ekisk olmayın...Teşekkürler.

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
VLC media playerı dene bir de... kendi codecleri var...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
eğer elindeki mp3 bunlardan pek yoktur ama 5 kanal ise en az 5+1 ses kartına ihtiyacın var onu oynatmak için...
ha diğer yazılımlar niye çalıyor diyorsan onlar 5 çıkışı destklemedikleirndne dirak 2 çıkış olarak sesi veriyorlardır...
ama winamp ve mediplayer 5 kanal olarak verdiğinden sen sesi alamıyorsundur...

tabiki başka bir problem de olabilir...

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bende bi yazılım var, kayıt yapıyor çalan müziği. Ama lisansını almadıgım için kalitesiz kaydediyor. (96 Kbps) Sen de yapabilirsin istersen. FREE Hi-Q Recorder

Kolay gelsin.