Win7 Türkçe Dil Paketi

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar windows 7 Home Premium(son sürüm) 32 bit Türkçe Dil Paketi var mı?
Windows Update de yok.Yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler.:blush:

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
:thumbup:Merhaba.50 kişi görüntülemiş,bir kişi cevap verememiş.Teşekkür ederim.Cevabı buldum.Ne yazıkki Home Premium un Türkçe Dil Paketi yokmuş.Ultimate in Windows Update yoluyla varmış.Whitehawk ta burdan çıkmış.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
:thumbup:Merhaba.50 kişi görüntülemiş,bir kişi cevap verememiş.Teşekkür ederim.Cevabı buldum.Ne yazıkki Home Premium un Türkçe Dil Paketi yokmuş.Ultimate in Windows Update yoluyla varmış.Whitehawk ta burdan çıkmış.
Cevap verememiş değil hep aynı cevapları vermekten sıkıldık:D

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ne saçmalık ya Home Premiumun niye Türkçe dosyası yok Onun özelliği ne ?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ne saçmalık ya Home Premiumun niye Türkçe dosyası yok Onun özelliği ne ?
Arkadaşım ev kullanıcıları için 5 sürüm var.Starter,Home Basic,Home Premium,Professional ve Ultimate bu beş sürümün olma sebebi birbirinden üstün ve az özellikli olanın ucuz olması.Home Premium da ucuz bir sürüm Ultimate'den bir farkı olması gerekir ki ucuz olması için bu nedenlede bazı özellikler kısıtlanır bunlardan biride dil paketi yüklemedir.

ben@12

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadas Vistalizator programi isini görür demek istemis.Google amcadan arat bulursun türkce dil paketini...

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Öncelikle rise,ben@12 vede mned arkadaşlara çok teşekkür ederim.Sizler gerçekten bir dehasınız.Allah sizleri bu forumdan bizleri de sizden ayırmasın.Sorun çözüldü.Şu an Home Premium' um Türkçe.Çok Teşekkürler tekra:rap:cl::clap::clap:

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Bilfiğim kadarıyla windows 7 dil paketleri sadece windows 7 ultimate için olması lazım...

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Öncelikle rise,ben@12 vede mned arkadaşlara çok teşekkür ederim.Sizler gerçekten bir dehasınız.Allah sizleri bu forumdan bizleri de sizden ayırmasın.Sorun çözüldü.Şu an Home Premium' um Türkçe.Çok Teşekkürler tekra:rap:cl::clap::clap:
Sorununuzun çözülmesine sevindim,güle güle kullanın.

Bilfiğim kadarıyla windows 7 dil paketleri sadece windows 7 ultimate için olması lazım...

Evet miroğlu kardeşim normal olarak dil paketlerini sadece ultimate destekliyor ama yukarıda bahsettiğimiz araç diğer sürümlerde de dil paketinin kullanılmasına imkan veriyor.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sorununuzun çözülmesine sevindim,güle güle kullanın.

Evet miroğlu kardeşim normal olarak dil paketlerini sadece ultimate destekliyor ama yukarıda bahsettiğimiz araç diğer sürümlerde de dil paketinin kullanılmasına imkan veriyor.

İnşallah birgün bu konularda ben de sizin kadar bilgili olabilirim.Tekrar teşekkürler.İyi geceler.:thumbup: