Win7 Home Premium x64 için SQL Server kurulumu?

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar belirttiğim sistem için sql 2005 ve 2008 kurulumu nasıl yapılmalıdır açıklarsanız sevini,rim elimde sql server 2008 r2 sürümü mevcut

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkaşalar yardım edicek kimsw yokmu?

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Home Premium Sürümüne kuramazsın dostum. SQL 2008 İçin konuşuyorum. 2005i bilemicem. Prof Veya Ultimate sürümlerine kuruluyor sadece.

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
peki herhangi bir sanal makineye kurmama mümkün değilmi vmware ile falan sistemi deüiştirmek istemiyorum bu çok zamanımı alır ve pratik için zamanım az...:(

bilinmezadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2008 SQL Server Express R2 sorunsuz kurabilirsin. Ama Tam versionunu kurarken yetkilendirme hatası veriyor onu aşman için windows sql server mixed mode kurulumda defoult olarak gelecektir. Siz sql server yetkilendirmeyi seçin kullanıcı adı ve şifre isteyecek siz girin herhangi bir sorun olmadan kurarsınız. Ben Basic x64 e kurdum herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer tam sürümünü kuracaksınız 2008 sql server için konuşuyorum x64 versionunu bulun kurulumda yetkilendirme kısmını sql server yektilendirmeyi seçerseniz sorun yaşamazsınız. (en azından ben basic e kurdum yaşamadım ve eta kurdum üstüne) sql server 2005 te uyumluluk hatası veriyor ama uyumluluk modunda gayet normal çalışıyor yine yetkilendirme hatası yaşamamanız için sql authentication seçin. Biraz karıştırın kesinlikle yaparsınız. Sql server da ne yapmak istiyorsunuz? Eta tarzı birşey mi çalıştıracaksınız? Express sürümü işinizi görürmü ?

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@bilinmezadam;

eta tarzı değil yyü pc programlama ve tekn. bölümü 1. sınıfdayım veri tabanı 2 dersimiz içeriği sql serverdan oluşuyor. bu yüzden istiyorum gerektiğin proje yapabilecem:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=106310]bilinmezadam[/MENTION],
ETASQL kurmaya çalışıyorum. Windows 7 SQL SERVER 2005 yükleyim dedim XP kolay oluyordu. Yardım edermisiniz.