Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
peki herhangi bir sanal makineye kurmama mümkün değilmi vmware ile falan sistemi deüiştirmek istemiyorum bu çok zamanımı alır ve pratik için zamanım az...
2008 SQL Server Express R2 sorunsuz kurabilirsin. Ama Tam versionunu kurarken yetkilendirme hatası veriyor onu aşman için windows sql server mixed mode kurulumda defoult olarak gelecektir. Siz sql server yetkilendirmeyi seçin kullanıcı adı ve şifre isteyecek siz girin herhangi bir sorun olmadan kurarsınız. Ben Basic x64 e kurdum herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer tam sürümünü kuracaksınız 2008 sql server için konuşuyorum x64 versionunu bulun kurulumda yetkilendirme kısmını sql server yektilendirmeyi seçerseniz sorun yaşamazsınız. (en azından ben basic e kurdum yaşamadım ve eta kurdum üstüne) sql server 2005 te uyumluluk hatası veriyor ama uyumluluk modunda gayet normal çalışıyor yine yetkilendirme hatası yaşamamanız için sql authentication seçin. Biraz karıştırın kesinlikle yaparsınız. Sql server da ne yapmak istiyorsunuz? Eta tarzı birşey mi çalıştıracaksınız? Express sürümü işinizi görürmü ?
eta tarzı değil yyü pc programlama ve tekn. bölümü 1. sınıfdayım veri tabanı 2 dersimiz içeriği sql serverdan oluşuyor. bu yüzden istiyorum gerektiğin proje yapabilecem