• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Win7 Format Atarken Reset Atmama Sorunu YARDIM ACİL!!!!

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar komşunun pc si sahte yazılımdan yakalanmış.Tekrar format atıyorum.Format atarken reset atıyor.Fakat resetten sonra bir daha ekran gelmiyor.Normal başlat tan yeniden başlat diyorum.PC nin ışığı falan yanıyor.Fakat monitöre görüntü gelmiyor.Yardımlarını bekliyorum ....

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
şimdi önce bana söylemen lazım masaüstümü laptop mu masaüstü bana anakartın modelini söylermisin

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
mesela format ta reset gerekiyor ya reset zamanı geliyor bilgisayar kapnıyor fakat açılmıyor ışıkları falan yanıyor ben de güç düğmesine basılı tutaraak tamamen kapatıyorum pc yi sonra tekrar güç düğmesine baıyoruom açılıyor böyle yaptım

cglrbae

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O sorunla bende çok karşılaştım.. Bunun bana göre kaynaklandığı sebepler:

*Kasada kaçak vardır. Çözümü: Anakartın komple altına boydan boya A4 kağıdı koyarak vidalayın.
*Ekran DVI çıkış yerini ekran kartınızda 2.ci giriş yeri varsa değiştirip deneyin bazen ordanda yapabiliyor nadir.
*Monitörün veya LCD nin güç kablosunda sorun olabilir. Çözüm: Bazen farklı bi güç kablosu taktığımda düzeliyodu.