Win7 Format Atarken HDD'yi Görmüyor

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Dosyayı indirdim klasöre çıkardım.İçinde şunlar var. bu klasörü olduğu gibi boot ettiğim win7 (Usb) ye mi atacam ? birde o load driver kısmından bu içindekilerden hangisini seçecem?

28icglf.png

Sata klasörü dediğin hangisi tam anlamadım? usb deki win7 içinde olan sata klasörümü?

Ben indirip bakmamıştım. Setup dosyası olduğu için olmaz sanırım.

Win7 içinde sata klasörü demşsiniz, sata entegreli Win7 mi elinizdeki? Normalde orjinalin de sata klasörü yok diye biliyorum.

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben indirip bakmamıştım. Setup dosyası olduğu için olmaz sanırım.

Win7 içinde sata klasörü demşsiniz, sata entegreli Win7 mi elinizdeki? Normalde orjinalin de sata klasörü yok diye biliyorum.

E peki nasıl halledebilirim bunu yokmudur bi yolu bunun ya :S:S

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
elinizdeki Win7 Sata entegreli mi? win7 içinde sata var demiştiniz, doğru mudur?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
yoksa indirmeyin, şimdilik kalsın. Şöyle yapın, indirdiğiniz dosyayı usb ye atın. Sonra kuruluma geçin, hdd bulunamadı uyarısını görünce, sürücü yükle'yi tıklayın. Gözat'tan usb içine girin, dosyayı bulun içine girin, her dosyayı görüntüleyemeyecek zaten, aradığı dosya uzantısı varsa, onları görüntüleyecektir sadece. Aslında usb ye attığınız klasörü gösterseniz bile, o klasör içinde otomatik olarak arayacaktır gerekli dosyayı. Bence bir deneyin bunu

---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:05 ----------

yok şuan elimde bulunanda sata entegrasi yok win7 ultimate sp1 bu.eğer gerekliyse indirecektim.Hallolurmu o şekilde?

http://www.torrent-oyun.net/index.php?topic=5594.0 şu işimi görürmü ?

Eğer problem sata sürücülerinde ise, evet işinizi görebilir. Farklı bir sorun ise, indirmenizin bir anlamı yok.

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Olmadı.attığım dosyayı görüyor ama next diyince bişe olmuyor.Sanırım en iyisi haddiski komple biçimlendirmek.

bunu nasıl yapabilirim acaba kardeş bu konuda bi iblgin varmı? kusura bkma uğraştırıyorum seni ama npyım kaç gündür bulamadım bi çözüm :(

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hirens ile yapabilirsin bir sayfa geride yazmısdım

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hirens ile yapabilirsin bir sayfa geride yazmısdım

abi pek bişe anlamadım ben bu hiresten.Neyi indirecem nerden indirecem usb'yemi atacam nasıl olcak :s ?

en sonda hirent cd sini takın diyo hangi cd olcak? cd dediği imaj mı başka bişemi ?

delirecem yaa:cursing::cursing:

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
sayfanın en altında var link sayfayı iyice kurcala ne yapıldıgı yazıyor usb nin içine atacaksın içerigi boot olarak çalıştıracaksın ekrana gelir birşey ler

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Dosya içine girip denediniz mi peki? Bu modelde, format atarken HDD'lerin görünmemesi çok sık yaşanan bir şey. Gönderdiğiniz resimdeki '' 1 '' isimli dosya olabilir. Birde dosya içine girip bakın.

WolWeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zamanında aynı problem benim başımada geldi yalnız endişelenecek bi durum yok mac osx kurmaya çalışıyordum extended journal olarak biçimlendirdiğim diskler sonra yüklemeyi iptal edince windows tarafından görülmedi bunun üzerine bende şöyle yaptım yani sen de böyle yaparsın iyi olur herhangi bir live cd destekli linux dağıtımını live cd modunda aç(ubuntu önerilir) sonra disk utility gibi bişey olsa gerek burdan tüm diskleri fat yada varsa ntfs olarak biçimlendir hatta sadece silsen de olabilir sonra live cd modunu kapat ve aynen win 7 ile devam et bunun işe yaraması lazım olmadı başka yollar düşünürüz:) kolay gelsin...

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Zamanında aynı problem benim başımada geldi yalnız endişelenecek bi durum yok mac osx kurmaya çalışıyordum extended journal olarak biçimlendirdiğim diskler sonra yüklemeyi iptal edince windows tarafından görülmedi bunun üzerine bende şöyle yaptım yani sen de böyle yaparsın iyi olur herhangi bir live cd destekli linux dağıtımını live cd modunda aç(ubuntu önerilir) sonra disk utility gibi bişey olsa gerek burdan tüm diskleri fat yada varsa ntfs olarak biçimlendir hatta sadece silsen de olabilir sonra live cd modunu kapat ve aynen win 7 ile devam et bunun işe yaraması lazım olmadı başka yollar düşünürüz:) kolay gelsin...

Kardeş aynısını yaptım dediğinin bölümleri silip ntsf olarak tekrar biçimlendirdim ubuntuyla halloldu.Yazını şimdi gördüm ama saolasın yinede.sorun hallolmuştur arkadaşlar hepinizden allah razı olsun,çok teşekkürler.

berkanaltay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş aynısını yaptım dediğinin bölümleri silip ntsf olarak tekrar biçimlendirdim ubuntuyla halloldu.Yazını şimdi gördüm ama saolasın yinede.sorun hallolmuştur arkadaşlar hepinizden allah razı olsun,çok teşekkürler.

Ya konu tarihi biraz eski ama ben yapamadım bi türlü yardım edebilirmisiniz bana da çok zor durumdayım? :(

kardeş bana da bi yardım eder misin ya nasıl yapabilirim? :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
win 7 ye format atarken disk biçimlendirme kısmında diski bicimlendirken sonra windowsu bölüm 1 veya 2 ye kuramıyorum seçip ileri dediğimde allta bir yazı çıkıyor ve ordan ileri gidilmiyor