Wİn7 ekrani dÜz renk ve explorer hata verİyor

gevezecadi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:blush:
Windows 7 kullanıyorum.Laptopumu alalı daha5 ay olmamasınarağmen sorunlar yaşamaya başladım. Şuanda masaüstü resmimi değiştirilmiyo!!siyah bir ekran var ve hiçbir şekilde değiştiremiyorum. Netten sorunla ilgiliformlara baktım ve bir çok kişinin Windows7 EKRAN SORUNUYLA karşılaştığını gördüm. Bu konuda yardım edersiniz SEwinirim.
Bide resim dosyalarım küçük simgeolarak gözükmüyor sadece isimleri oluyo ekranda ama açtığımda resim çıkıyo bunu nasıl düzeltebilirim.Şimdiden yapacağınız yorum ve yardımlar için TeşkürlerJ

bide Explorer 9 yüklülaptopumda ama sürekli programı kapatma uyarısı veriyor bu genelde yeni sekmeaçarken oluyo!!!!lütfen sorunlarıma yardımmmm!!!:crying:

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
notebook ve desktop ile birlikde gelen işletim sistemleri herzaman problemli olmuştur sıfır temiz bir dvd ile win7 kendınız kurun .

First_Class

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arka plan ile ilgili sorunun active desktop ile ilgili olabileceğini düşünüyorum active desktop etkinmi bi kontrol edin ama söylediğiniz sorunlara bakılacak olursa yeniden kurulum şart. firmanın size verdiği recovery dvdsinden veya açılışta göreceğiniz recovery tuşu yeniden kurulum yapın. önemli bilgilerinizi yedek almayı unutmayın.