Win7 64bitte MSN 9 Cift Sekme

RealKiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 2 tane Win7 64bit sistemli bilgisayarim var.. 2 sindede problem ayni.. Yeni msnyi kurdum baslat cubugu 2 tane sekme geliyor.. Bastaki sürekli acik kalmali.. onu kapayinca msn komple kapaniyor.. ama xp ye kurdum böyle bi problem yok..

ben resim vereyimde daha acık anlasılsın :)
msnu.gif

jaydeejoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
w7 özelliği bu tüm w7 lerde bu böyledir
bu bi sorun deil
msn kapatmak istediğinde zaman kazanmak için tasarlanmıştır

theahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım şöyle yap düzelicek...msn yi kapat,sağ taraftaki saatin oradaki ikondan da kapat...başlattan windows live messengar a gel sağ tıkla özellikler de...uyumluluk bölümüne gel orada uyumluluk modunu işratele windows vista service pack 2 yi seç...uygula de...artık düzelmiş olucak...

RealKiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saolasın @theahmet kardes.. ise yaradi.. cok cok tesekurler.. Baya bi canimi sıkmıstı o konu :)

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşım eski vista ve xp gibi kullanmak istiyorsan yada sistem tepesi sol altta

eskisi gibi yapmak istiyorsan çok kolay.masa üstündeki messenger iconuna sağ tıkla

ve en altta özelliklerede tıkla.sonra açılan kutucuğun üstte uyumluluk seçeneğine

tıkla.yine açılan kutucukta uyumluluk modu var onun altındaki çendiğe tıkla ve bi

aşağıdaki işletim sistemi xp servis pack 3 yazacak onu vista yap.tamam uygula

yap.sonrada pc yi baştan başlat sorunun hallolacak.xp sp 2 ve vistada ki gibi kullanırsın.kolay gelsin..

parti05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım seninkinin yanında da < Coder> falan yazıyo onu nasıl yapabildin bende sadece iconu gösteriyor?

fark ekte

RealKiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlat Cubugu > Sağ Click > Özellikler

"Görev cubuğu" sekmesinde "Görev çubuğu düğmeleri" var.. Acılır liste seklinde..

Herzaman birlestir, etiketleri gizle
Görev cubugu dolu oldugunda birlestir
Hicbir zaman birlestirme

diye 3 secenek var..

Görev cubugu dolu oldugunda birlestir yada hic bir zaman birlestirmeyi secersen benimki gibi etiketler gözükecektir.