Win10 ''Kuruluşunuz bu uygulamayı engellemek için Windows Defender Application Denetimi kullandı'' hatası

kungfu65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar . Windows10 format attıktan sonra ''Kuruluşunuz bu uygulamayı engellemek için Windows Defender Application Denetimi kullandı'' hatasını aldım . rar , dosya , setup vb. hiçbirşey açılmıyor . çözümlerde regedit ya da cmd var bunlar da aynı hatayı veriyor . secureboot özelliği de var menüde fakat aktif değil üzerine tıklanmıyor . Lütfen yardımlarınızı bekliyorum . Teşekkürler ...

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,909
Windows'u önce güncelle ve sonra tekrar dene.

kungfu65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son düzenleme:

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar . Windows10 format attıktan sonra ''Kuruluşunuz bu uygulamayı engellemek için Windows Defender Application Denetimi kullandı'' hatasını aldım . rar , dosya , setup vb. hiçbirşey açılmıyor . çözümlerde regedit ya da cmd var bunlar da aynı hatayı veriyor . secureboot özelliği de var menüde fakat aktif değil üzerine tıklanmıyor . Lütfen yardımlarınızı bekliyorum . Teşekkürler ...
Merhaba;
Bilgisayarı güvenli modda başlatıp tekrar deneyin. Olmaz ise Windows Defender'i devre dışı bırakıp deneyin.

kungfu65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba;
Bilgisayarı güvenli modda başlatıp tekrar deneyin. Olmaz ise Windows Defender'i devre dışı bırakıp deneyin.
Ağabey devre dışı bıraktım tüm bileşenlerini fakat aynı hatayı verdi . güvenli modda nasıl çalıştıracağım bilmiyorum. yardımınıza ihtıyacım var gibi

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Bilgisayarı Shift tuşu ile yeniden başlat. Daha sonra Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat'ı seçin. Bilgisayar yeniden başladığında güvenli modu seçin ve tekrar deneyin.

kungfu65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarı Shift tuşu ile yeniden başlat. Daha sonra Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat'ı seçin. Bilgisayar yeniden başladığında güvenli modu seçin ve tekrar deneyin.
Teşekkürler deniyorum şimdi
---- Mesajlar birleştirildi ----

Ağabey güvenli modda çalıştırdım . fakat yine aynı hatayı verdi :( Yardımlarınızı bekliyorum

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ağabey güvenli modda çalıştırdım . fakat yine aynı hatayı verdi

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Başka bir bilgisayardan oluşturup Windows'u onarmayı deneyin.

kungfu65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
başka bir laptop bulmak zor :( eğer başka laptopdan format usb si oluşturup format atarsam sorun çözülür mü

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
başka bir laptop bulmak zor :( eğer başka laptopdan format usb si oluşturup format atarsam sorun çözülür mü
Temiz kurulum yaparsanız sorun çözülür de, benim söylediğim önce format diski ile Windows'u onarmayı deneyin olmaz ise format atarsınız.

kungfu65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynı format işlemi gibi başlıyorsunuz. Şimdi yükle ekranına geldiğiniz de sol altta Windows'u onar yazıyor oradan sorun gidermeyi uyguluyorsunuz.
anladım kardeşim shifte basarak güvenli mod için girdiğimiz menüden yapıyoruz değil mi

kungfu65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son düzenleme:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Win + R tuşlarına basarak services.msc komutunu çalıştırabiliyor musun ?

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,909
Güncellemiyormu?

kungfu65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son düzenleme:

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,909
Kurulumda bir sorun olmuştur. Windows orijinal mi? (Microsoft sitesinden indirme veya Mağazadan satın alınma)

kungfu65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son düzenleme:

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,909
pc kapandı ve açıldı güncelleştimeler yükleniyordu kardeşim % 30 dan sonra açıldı hemen pc.
Kritik güncellemelerde bilgisayar 100% olana kadar bir kaç kez açılır, kapanır. Güncellemeyi yarıda kesersen tekrar sorun yaşarsın. Ekrandaki talimatları oku