Win10 Flash ile Format Sorunu

Salih Yedidal

Asistan
Reaksiyon puanı
145
Merhabalar benim Monster freedos bir bilgisayarim var buna bilgisayarcida win 10 yukletmistim ama dun gece format atmak icin win 10 iso yu indirdim ve rufusla flasha yazdim F7 tuşuna basarak boot sekmesine girdim flashi sectigimde sol ustten _ _ yapiyo sonra siyah ekran yardimci olabilecek varmi ??

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
win 10 2004 sürümünde rufusla alakalı sorunlar yaşayanları duymuştum.

sen işi baştan yapmalısın. microsoft iso indirme aracını kur, oradan gerekli windows sürümünü seç. harddiske değil usb ye kaydeti seç. sıfırdan indirsin, kendi yazılımı usb ye atsın..

işlem bittikten sonra bios ayarlarından harddisk 1. seçenek olsun. (eğer usb yi seçersen döngüye girer, yükleyemezsin) f7 f8 (artık hangi tuşsa) kısa boot menüsünden usb yi seçerek devam edersin..

büyük ihtimalle rufusta bir sıkıntı olmuştur. mbr/uefi falan yanlış seçmiş olabilirsin. sen yukarıda anlattığım gibi yaparsan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

Windows 10'u İndirin linki de buraya bırakıyorum. en az 8 gblik usb lazım.

Salih Yedidal

Asistan
Reaksiyon puanı
145
win 10 2004 sürümünde rufusla alakalı sorunlar yaşayanları duymuştum.

sen işi baştan yapmalısın. microsoft iso indirme aracını kur, oradan gerekli windows sürümünü seç. harddiske değil usb ye kaydeti seç. sıfırdan indirsin, kendi yazılımı usb ye atsın..

işlem bittikten sonra bios ayarlarından harddisk 1. seçenek olsun. (eğer usb yi seçersen döngüye girer, yükleyemezsin) f7 f8 (artık hangi tuşsa) kısa boot menüsünden usb yi seçerek devam edersin..

büyük ihtimalle rufusta bir sıkıntı olmuştur. mbr/uefi falan yanlış seçmiş olabilirsin. sen yukarıda anlattığım gibi yaparsan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

Windows 10'u İndirin linki de buraya bırakıyorum. en az 8 gblik usb lazım.
Teşekkürler ama bi arkadaşım yardimiyla hallettim saol