Win 8 Yüklerken Error Loading Operating System Hatası

acabamı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Şuan Win 7 olan bilgisayarıma format atıcam , Win 8 yüklemek istedim. İstemez olsaydım kaç gündür arıyorum 6-7 iso denemişimdir ama hiçbiri olmadı. Şimdikinde ise error loading operating system hatası veriyor. Sizden isteğim sorunun çözümünü bilen lütfen ulaşsın. Önceliğim sorunu çözmek yada güvenilir bi link veren olursa indirip tekrar denicem. Yardımlarınızı bekliyorum :blushing:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
süresiz oluyor satın alınca süresiz ne yapıcan onlar virüslü,trojenli bu tertemiz bill uncle'dan.

acabamı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ConfickerBelasi Dediğinizi indirdim yine aynı hata eror loadin operating sistem hatası var yine yardım lütfen :(

acabamı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni hdd dışında seçenek yok.

Hocam HDD sorunsuz çalışıyor bir sorunu yok sıfır ses artı donmada yok yani bu sorun bence HDD ile alakasız.

rgZAy1.png

zmr6y9.png

Naturel37

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bios ayarlarından boot bölümündeki UEFI bios bölümünü Legacy bios olarak değiştirip denerseniz sanırım faydası olur.o da olmazsa aynı ayara ek olarak securety bios ayarını disable de yapıp öyle deneyin.
bendede aynı soruna benzer bir sorun olmuştu sadece orjinal MSDN sürüm olan win8.1 yükledim kabul etti .güncellenmiş yada ayarlarıyla oynanmış win8.1 kabul etmedi yani win.8.1 single language orjinal MSDN yi yükledim sorun çözüldü.

acabamı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bios ayarlarından boot bölümündeki UEFI bios bölümünü Legacy bios olarak değiştirip denerseniz sanırım faydası olur.o da olmazsa aynı ayara ek olarak securety bios ayarını disable de yapıp öyle deneyin.
bendede aynı soruna benzer bir sorun olmuştu sadece orjinal MSDN sürüm olan win8.1 yükledim kabul etti .güncellenmiş yada ayarlarıyla oynanmış win8.1 kabul etmedi yani win.8.1 single language orjinal MSDN yi yükledim sorun çözüldü.

JpnR1o.png

YvrnXl.png

Maalesef verdiğiniz ilk seçenek yok boot kısmında . https://www.youtube.com/watch?v=x_u65KifQ3s bu videodaki biostan aynısı var bendede msdn illa orjinalmi olmalı iso indirsem olmazmı ki ?