m_gamersata
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar ben zaurun kuzeniyim @_Zaur_ onun projesiyle bende ahşap kasa yaptım.yakında fotoları gelicek.5 ay önce bilgisayarım bozuldu anakartdan olduğunu düşündüm ve ondanmış.bende gitdim mağazya ordada bişiy yapmadılar bu beni çok uğraştırdı bende geldim oyun oynamak istiyorummm.teypden çıkan bir küçük transistor çok kucuk transistoru startup kısmındaki yerlerden birine lehimledim.ve çalışdı.sanırım tornaviylayla vidaları açtıkta tranzislordan birisine deymiş kırılmış.ama hdd windows açtıkta automotic repaire geçiyordu.benim flash kayıp.yeni flash aldım 3.0 mış hatda zaur konu açmıştı ona rufus yazamadı.formatda iso dosyasın bulamıyodu.bende zaurdan yalvardım smb windowsu verdi.hddnın öldügünü gördüm bende m2 ssd aldım uygun fiyata.taktım çalıştı windows attm.ama bende ekran kartı yok ama işlemci iyi i7 6700 3.4 ghz.intelin hd graphic kartının driverin yükledim ama ne göriyim.m2 automatic repaire geçiyor.ordan driveri sildikte ise çalışıyor.craclenmiş windowsdan olduğunu düşüdüm.ve windowsun kendi sitesinden iso dosyasın indirdim craclenmis txt. dosyasın deyişdim key gelmedi.ama benim flash 3.0 indirilmiyor zaurunda flashına yazamıyorum bende hdd dan format atdım.ve driverde problem çıkmadı .sorun windowsda.smb dosyası bazı şeylerde demo.Zaurada sevgiler saygılar