Win 7 usb aygıtı tanınamadı hatası...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar windows 7 orjinal kullanıyorum... ilk 2 ay çok rahattı.. son günlerde hiç usb takmadan her 2 saniyede bir usb aygıtı tanınamadı hatası alıyorum... bu sorun yüzünden format atmak ta istemiyorum... fakat nedir bu aletin derdi anlamadım gitti... yardıııımmm lütfen...

--- Mesaj Güncellendi ---

kod 43 hatası diyor... deli ediyor beni... alıp atacam şimdi kasayı camdan aşağıya...

mas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç yok hocam.. durup durup veriyor hatayı... netten aradım biraz bu sorunu... birçok kişi rahatsız fakat doğru düzgün çözüm sunan yok..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
aygıt yöneticisinden bak uyarı veren birşey var mı

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Donatılardan sistemi geri döndür... Ne zamandan beri başladıysa daha eski tarihten başlat...

mas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
baktım... çalışmayanı buldum.. durdurdum.. fakat yine veriyor aynı hatayı... güncelledim yine veriyor... yeniden yükle dedim yüklemiyor... sorunu çöz dedim çözmüyor... 2 sn ye bir dıdıt diye usb sesi geliyor pcden deli oldum...

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tüm usb girişlerine bak... usb tak çıkar, usb girişine birşey girip kısa devre de olabilir... üfle ...

--- Mesaj Güncellendi ---

Anakartta alt kısımda usb girişlerini anakarta bağlayan soketler var...
onları da tak çıkar...

Anakartın modelini internetten bul... fotosunu da bulursun... soket yerlerini de bulursun...
Bir dene bakalım...

phiuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usb girişlerinden biri bozuk olmasın?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yapabiliyorsan BİOS ayarlarını default yapmanı öneririm, çare olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende de aynı sorunu yaşıyorum ne yapa bilirim mp3 player var çakmaklık onu usb takıyorum aynı yazı bende çıkıyor benimki dizüstü nasıl yapabiliriim yardımçı olurmusunuz