Win 7 Nasıl Kurulur Yardım!

deoksiriboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu konulara yabancıyım ilk kez bir toplama bilgisayar alacağım . win 7 64 bit türkçe kuracağım. bunu nasıl kuracağımı anlata bilir misiniz? yada nereden bu bilgileri bulabilirim? lütfen yardım edin..:huh::huh:

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Arkadaşlar korsan herhangi bir program, oyun, film, ... vb. istekte bulunmak ve paylaşmak yasaktır. O yüzden mesajınızı diğer sorunuza göre düzenledim.

Lütfen forum kurallarına okuyalım.

deoksiriboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam hacı pardon ama bi yol gösterebilecek misiniz?

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İlk önce bilgisayar açılırken f2-delete yada f12 tuşlarından biri bios a girer.bunlardan birine bas.açılırken yazar.Bios ayarlarından first boot Cd Room olacak.f10 a bas kaydet çık.Cd yi tak.Pc başlarken kurulum için bir tuşa basmanı söyler bas bir tuşa.kurulum ekranı çıkar.Win7 yükle dersin.Karşına Dil seçeneği çıkar Türkkçe q klavye olacak zaten normal olarak bu gelir ileri dersin.Daha sonra karşına özel - gelişmiş diye iki seçenek çıkar.Gelişmiş e tıklayarak harddisk bölümlendirmesi yaparsın (500 gb harddisk varsa 250-250 ayır). ve yerel disk c ye bu genelde yanında 1 yazar tıklayarak ileri dersin.Windows kuruluma geçer gerisi kolay zaten.

karmaşık oldu biraz.