Win 7 Ekran Parlaklığı (Ufak Bir Soru)

RealKiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar..

Win 95 ile baslamistik, 98 cikti vazgecemeyiz bu 98 den dedik.. Milenyum filan fasafisoydu ozamanlar bizim icin :) Fazla uzun sürmedi.. Xp geldi 98in tahtini elinden aldi.. Vayyy be sistem budur iste dedik.. Ne Vista nede baska bisi Xp den asla vazgeciremez bizi demistik.. Mac Os - Xp ikilisi en sevdiğim sistemlerimdi :) İste son olarak Win7 geldi ve buda Xp nin tahtini elinden alacak gibi gorunuyor.. Herneyse fazla uzattim galiba :) Sacmaladim yine konuya geliyim..

2 aydir Win7 kullaniyorum.. Hp Dv6 laptop sahibiyim.. Simdi ben genelde fazla download yapan biriyim.. Ekran kapagini kapattiğinizda bekleme moduna gecsin ayarini devre disi biraktim.. Ve biryere filan giderken ekran kapagini kapatip downloada birakip gidiorm makinayi..

Güc yönetiminde en alttaki ekran parlakligi ayari dikkatinizi cekmistir.. Benim soyle bir sorunum var.. Ekrani kapatiyorum.. 1 saatti filan gectimi geri actigimda ekran parlakligi sonuk oluyor... FN tuslari ise yaramiyor.. Güc bölümüne girdigimde o Ekran parlakligi kismi yok olmus oluyor.. tek cozum olarak pc yi yeniden baslatmak zorunda kaliyorum..

Sistemim 64 bit.. Simdiden tesekurler..