WİN 7 Disk Temizleme Windows Update görünmüyor

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar win7 bilgisayarımda disk temizleme yapıyorum ancak windows update seçeneği yok o yüzden baya bir disk alanım boşa gidiyor pc nerdeyse tamamen dolu şu an lütfen yardım edin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bana bi yardım edeydiniz:D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
C: sürücüsüne sağ tıklayıp Özellikler 'den Disk Temizlemeye tıkla. Biraz bekledikten sonra çıkan pencerede Sistem Dosyalarını Temizle butonu var. Ona tıklayınca gelmesi lazım.

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
C: sürücüsüne sağ tıklayıp Özellikler 'den Disk Temizlemeye tıkla. Biraz bekledikten sonra çıkan pencerede Sistem Dosyalarını Temizle butonu var. Ona tıklayınca gelmesi lazım.
sistem dosyalarını temizle seçeneğide görünmüyor kardeşim bi çözüm bulmamız lazım 10gb gibi bi winsxs klasörüm var ordan açılcak alan inanılmaz işimi görür.

beyler bi el atın

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Orasını bende anlamadım şimdi. Peki CCleaner programı işini görmez mi ?

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
ccleaner adwcleaner iobitin alayı malware programları fln fln herşeyi denedim kısa süreli çözüm oluyolar 3 5 günde tekrar kıpkırmızı oluyo harddisk:D Disk temizleden halletmem lazım bu sorunu başka yolu yok.
Sana birşey sorucam yeni bi ssdye win 7 kurdursam o ssdyi masaüstüne taksam direk açsam sorunsuz açılır mı yoksa sıkıntı çıkarır mı?

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Wise care 365'i dene
wise care windows update temizliği yapmazki advanced system care tarzı bir program

Şimdi netten bakındım biraz da o menünün gözükmesi için güncelleme yüklemen gerekiyormuş.

https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/2852386

Siteye gir 3-5 paragraf aşağıda sistemine uygun olanı indirip yükle tekrar bakalım.
Bunu bende bir saat önce falan bulmuştum denedim pcniz bu güncellemeye sahip diyor malesef:(

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Kaldırıp tekrar yüklemeyi dene. Sonra PC' yi yeniden başlat tekrar.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Yüklü Güncelleştirmeleri Görüntüle

Sağda ki kısımda yüklü olan güncelleştirmeler çıkacak. Oradan KB2852386 güncellemesini bulup sağ tıklayıp Kaldır' a tıkla. Yeniden başlatma isteyebilir. Sonra verdiğim linkten tekrar indirip kur bakalım.

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
kaldırıp tekrar kurdum sonra yeniden başlattım gene olmadı:( Bu arada update silmeyi bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim teşekkürler.