Win 7 disk oluşturdum açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan axy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

axy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sa arkadaşlar
ben win7 kullanıyorum
daemon tools kurmuştum 1 sene önce d diski gitmişti
herneyse problem yoktu nerden estiyse d diskini oluşturayım dedim
a:/ olarak oluşturdum birkaç saat daha kullandım ve pcyi kapadım
sonra açtım oda ney
boot direk kurulama geçiyor ingilizce olarak bir tuşa basın filan diyor
bende 2. işletim olarak şuan xp yi kurdum ama c:/ de hala duruyor win 7 ama açılmıyor işletim sistemi menüsünde de gözükmüyor
Nasıl kullanabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Win7 cd'im yok şuan

XLİVE

Asistan
Reaksiyon puanı
8
eyer sen win7 üzerinde xp yüklemişsen tabiki win7 c: de halen durur win7 xp üzerinde yükleye bilirsin ama xp win7 üzerine yüklediğin zaman sorun yaşarsın benim sana önerim xp cd varsa cd bilgisayar tak bilgisayarı yeniden başlat başlar mazlaşamaz F12 bas bırak bas bırak karşına disk secenekleri gelir hangisiyle başlasın diye cd sürücünü sec xp yüklemeye başlasın xp yüklemeyi bliyorsan ne varsa format ekranında tüm diskleri sıfırla c: d: sonra böl diski C: d: diski de olşuştur yükleme başla xp sorun düzelir...

2 şaun kulandığın işletim sistemi xp win7 hatayı vermeden önce a: disk oluşturduysan tabiki boot olarak otomotikmen yükleme işlemi başlar a: diski yerinde başka bir harf oluştursaydın bu sorunla kaşılamazdın yapman gereken anlıyorsan tabi anakart üzerinde cmos sıfırlama sonra bios girib a: diskini kapatman lazım a: diski windows altında otomotikmen tanından a:flopy diskidir dediğim ayarları yaparsan boot da otomotikmen başlamaz

3 yada şöyle

bilgisayarim- özel- gelismis- baslangiç ve kurtarma- ayarlar- düzenle- buradaki boot seçeneklerine ait bilgilerden Açilista görmek istemedigin isletim sistemine ait bilgileri sil Sadece açilista görmek istemedigin isletim sistemine ait bilgileri sil ama
sonra açilista isletim sistemlerini gösterme süresi var onu da 0 yaparsak sorun hallolur

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
eyer sen win7 üzerinde xp yüklemişsen tabiki win7 c: de halen durur win7 xp üzerinde yükleye bilirsin ama xp win7 üzerine yüklediğin zaman sorun yaşarsın benim sana önerim xp cd varsa cd bilgisayar tak bilgisayarı yeniden başlat başlar mazlaşamaz F12 bas bırak bas bırak karşına disk secenekleri gelir hangisiyle başlasın diye cd sürücünü sec xp yüklemeye başlasın xp yüklemeyi bliyorsan ne varsa format ekranında tüm diskleri sıfırla c: d: sonra böl diski C: d: diski de olşuştur yükleme başla xp sorun düzelir...

2 şaun kulandığın işletim sistemi xp win7 hatayı vermeden önce a: disk oluşturduysan tabiki boot olarak otomotikmen yükleme işlemi başlar a: diski yerinde başka bir harf oluştursaydın bu sorunla kaşılamazdın yapman gereken anlıyorsan tabi anakart üzerinde cmos sıfırlama sonra bios girib a: diskini kapatman lazım a: diski windows altında otomotikmen tanından a:flopy diskidir dediğim ayarları yaparsan boot da otomotikmen başlamaz

3 yada şöyle
bilgisayarım- özel- gelişmiş- başlangıç ve kurtarma- ayarlar- düzenle- buradaki boot seçeneklerine ait bilgilerden Açılışta görmek istemediğin işletim sistemine ait bilgileri sil Sadece açılışta görmek istemediğin işletim sistemine ait bilgileri sil ama
sonra açılışta işletim sistemlerini gösterme süresi var onu da 0 yaparsak sorun hallolur
Hocam resimleri tekrar düzenlermisiniz site reklam yapıyor.

XLİVE

Asistan
Reaksiyon puanı
8
özür ama anlmadım hangi resimlerde basediyorsunuz kafam karıştı

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Resim sende normal olarak gözüküyor ama bizde öyle değil :D

XLİVE

Asistan
Reaksiyon puanı
8
ok özür hocam benim o site paylaştığım bir konuydu erindim yazmaya kopyala yapıştır yaptım kusurabakmayın hemen düzeltiyorum

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:15 ----------

uyarın icin tşk ederim hocam düzelmiştir inş