Win 7 Dışarıya Ses Verme Sorunu - Acil Yardım ?

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar ,
elimde hp compaq 6720s laptop var,bugün bu pc yi vistadan win7 ye çevirdim fakat bir türlü ses alamıyorum bilgisayardan.Kulaklık takınca ses süper ama dışarı verince hiç ses çıkmıyo aygıt yöneticisinden de bakıyorum sorunsuz en güncel driver filan yazıyo herşey normal gözüküyor yani yardımcı olursanız sevinirim... İyi forumlar

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim dostum ama bende böyle olmuyo malesef, sorunları bul dedikten sonra çevrimiçi destek al ve sorun gidericiyi kapat diyo.. Aygıt yöneticisinde de sorunsuz diyo anlamadım gitti kulaklıklarla ses alıyorum ama dışarı ses veremiyorum

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ses aygıtının marka ve modelini yazarmısın

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hocam yüklediğiniz driverı windows vista sp2 uyumluluk modunda yeniden yükleyebilir misiniz?

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
denedim onuda ama gene olmuyo :/ Vista da iken dışarı çok rahat ses alıyordum şuanda hiç ses alamıyorum
SoundMAX ıntegrated digital HD AUdio

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ses simgesini sağ tıkla ordan ses komutlarını ac. hoparlörü varsayılan yap.

Staunch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ses simgesini sağ tıkla ordan ses komutlarını ac. hoparlörü varsayılan yap.

Zaten kulaklıktan ses gelip kolonlardan ses gelmiyorsa tek açıklaması configurationda dır. denetim masasından ayarlarını kurcala bulursun. Uzaktan ancak bu kadar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Elitebook 8440p model HP Notebookumda da aynı sorun var, çözümü olan var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de ses yok ne yaptıysam olmadı. Simgelerde, denetim masasında vs. sorun yok diyor ama ses yok. Her şey açık . HP laptop pavilion

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ayni sorun bende de var malesef cozumunu bilen var mi bilgisayarim benq joybook A51e windows 7 yukledim bir kac gun once ses vardi dun annem klavyenin uzerine usb fareyi koyup yerini degistirmis pc nin o zamandan beri ses sadece kulaklikta var yardimci olursaniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim bilgisayarım Hp pavilion-sleekbokk. windows 8 kullanıyorum. herşey çok iyiydi sorunum yoktu ama şu 2 haftadır ses sorunu yaşıyorum. ne hoparlör ne kulaklık ses veriyor. üstelik garip olan bazen bir bazen 2 kere yeniden başlat yqpınca sesin gelmeye başlaması. hpnn sitesindeki çözümleri denedim. sorun algıla dedim sorun çıkmadı, son güncellemeyi iptal et dedim olmadı, ses sorunu giderme aygıtı diyordu onu indirdim o an işe yaradı sandım ama yok hala ses gelmiyor.. neolur bi çözüm biliyorsanız söyleyin.. en sonunda atıcam bi kenara şimdi neren bozuluyosa bozulsun diye.. çünkü hep video tarzı şeyler için kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkdaşlar htc m8 aldım kulaklık takıyom hem kulaklığa ses geliyo hemde dışarıya nasıl olur acilll ???