AlperSözer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 57
İntel hd 3000
4gb ram
465 gb hdd
İ5
Windows 10 geçebilirmiyim
4gb ram
465 gb hdd
İ5
İşlemciniz ile ilgili daha fazla detay verebilir misiniz ona göre alacağınız performansı söyleyeceğim.Şuanki verdiğiniz özelliklere göre teoride siz windows 7'den windows 10'a geçiş yapabilirsiniz.İntel hd 3000
4gb ram
465 gb hdd
İ5
Bence geçersin ama yüksesk performans adına Windows 8.1'e geç.İntel hd 3000
4gb ram
465 gb hdd
İ5
Geçmenizi önermem.İntel hd 3000
4gb ram
465 gb hdd
İ5
Öncelikle elinizde bir flash bellek olması gerekiyor.Kullanmak istediğiniz windows sürümünün ISO dosyasını Microsoft'un resmi sitesinden indiriniz.Daha sonra Flash belleğinizi bilgisayarınıza takıp Rufus programı ile ISO dosyasını flash belleğinize yazdırınız bundan sonra klasik bilgisayar formatlamadaki işlemlerin aynısını uygulayacaksınız daha detaylı bilgi isterseniz yardımcı olabilirim.Windows'ta sürümü nasıl yükseltilir Bunun hakkında bir bilginiz var mı Ben nasıl yapıldığını bilmiyorum da
Bildiğim kadarıyla windows 10 için flash belleğe gerek yok eğer yükseltme yapacaksa windows un kendi uygulamasını indirip onunla yükselecekse ama eğer usb ile temiz kurulum yapacaksa rufusa gerekyok windows media creation tool ile yapılabiliyorÖncelikle elinizde bir flash bellek olması gerekiyor.Kullanmak istediğiniz windows sürümünün ISO dosyasını Microsoft'un resmi sitesinden indiriniz.Daha sonra Flash belleğinizi bilgisayarınıza takıp Rufus programı ile ISO dosyasını flash belleğinize yazdırınız bundan sonra klasik bilgisayar formatlamadaki işlemlerin aynısını uygulayacaksınız daha detaylı bilgi isterseniz yardımcı olabilirim.
Evet buna benzer bir yol var ama en garanti yöntem benim söylediğim yöntemdir.Sizin yönteminiz ile de sürüm yükseltilebilir.Bildiğim kadarıyla windows 10 için flash belleğe gerek yok eğer yükseltme yapacaksa windows un kendi uygulamasını indirip onunla yükselecekse ama eğer usb ile temiz kurulum yapacaksa rufusa gerekyok windows media creation tool ile yapılabiliyor
2 nesil laptopİşlemciniz ile ilgili daha fazla detay verebilir misiniz ona göre alacağınız performansı söyleyeceğim.Şuanki verdiğiniz özelliklere göre teoride siz windows 7'den windows 10'a geçiş yapabilirsiniz.
Fps düşer mi artarmıEvet buna benzer bir yol var ama en garanti yöntem benim söylediğim yöntemdir.Sizin yönteminiz ile de sürüm yükseltilebilir.
2 nesilİ5 kaçıncı nesil?
Performansınızda düşüş gözlemleyebilirsiniz.2 nesil laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fps düşer mi artarmı
EvetEvet buna benzer bir yol var ama en garanti yöntem benim söylediğim yöntemdir.Sizin yönteminiz ile de sürüm yükseltilebilir.
Peki win 7 den 8 geçsem fos artarmıGeçmenizi önermem.
Peki 8.1 dePerformansınızda düşüş gözlemleyebilirsiniz.
Artacağını sanmıyorum.Peki win 7 den 8 geçsem fos artarmı
Peki 8.1 de
FPS demek istediğinizi varsayarak konuşuyorum,artış yerine düşüş gözlemleyeceksiniz.Peki win 7 den 8 geçsem fos artarmı
7 de kalayım ozamanArtacağını sanmıyorum.
Windows 7 artık desteği kesilmiş bir işletim sistemi onda kalmanızı tavsiye etmem,benim tavsiyem bilgisayarınıza bir GNU/Linux dağıtımı kurmanızdan yana olacaktır.7 de kalayım ozaman
Yok ben geçmem linuxa ama 8.1 geçsem olurmuWindows 7 artık desteği kesilmiş bir işletim sistemi onda kalmanızı tavsiye etmem,benim tavsiyem bilgisayarınıza bir GNU/Linux dağıtımı kurmanızdan yana olacaktır.
Şuanlık en iyi performans alabileceğiniz işletim sistemi sizin için Windows 7'dir windows 8.1'e geçince de performansınız düşebilir ama performanstan kısarak daha güvenli işletim sistemlerine geçiş yapmanızı öneririm.Yok ben geçmem linuxa ama 8.1 geçsem olurmu
pentium e6700 ile rahalıkla windows10 kullanmış biri olarak öneririm.İntel hd 3000
4gb ram
465 gb hdd
İ5
Güvenlik umrumda değil 8.1 kursam nasıl olur sizceŞuanlık en iyi performans alabileceğiniz işletim sistemi sizin için Windows 7'dir windows 8.1'e geçince de performansınız düşebilir ama performanstan kısarak daha güvenli işletim sistemlerine geçiş yapmanızı öneririm
Win7 de aldığın fps leri alamazsın2 nesil laptop
Fps düşer mi artarmı
2 nesil
süper olurGüvenlik umrumda değil 8.1 kursam nasıl olur sizce
Birazcık performans düşüşü yaşarsınız sadece onun dışında bir problem olmaz.Güvenlik umrumda değil 8.1 kursam nasıl olur sizce
Fps artarmısüper olur
artmaz ama bence win 7 den daha hızlıFps artarmı
Hayır tabii ki.Windows 8.1 Windows 7'den daha çok sistem tüketen bir işletim sistemidir.Bu nedenle performansınızda düşüş gözlemleyebilirsiniz.Fps artarmı