Win 7 de HD4770 Driver Problemi ! [Çözüldü]

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bugün Win7'nin Türkçe sürümünü (RC) technet üzerinden indiren arkadaşımdan aldım ve büyük bi hevesle kurdum. Fakar Ati HD4770'i tam olarak tanımıyor bu melet. Amd-Ati nin sitesinden Win7 için Driverını (HD48XX) series olanını indirip denedim olmadı. Kendi CD sindeki vista driverı olur belki dedim onu denedim o da olmadı. Şimdi XP yede dönmek istemiyorum. :helpsmilie:

Naturel37

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün Win7'nin Türkçe sürümünü (RC) technet üzerinden indiren arkadaşımdan aldım ve büyük bi hevesle kurdum. Fakar Ati HD4770'i tam olarak tanımıyor bu melet. Amd-Ati nin sitesinden Win7 için Driverını (HD48XX) series olanını indirip denedim olmadı. Kendi CD sindeki vista driverı olur belki dedim onu denedim o da olmadı. Şimdi XP yede dönmek istemiyorum. :helpsmilie:

daha yeni cıktıgı icin ekran kartı bu yuzden ati daha win.7 driverini bildigim kadarıyla 9.5 surumunde mutlaka yayınlıycaktır

bana sorarsanız cok yakında cıkar cunku ekran kartı yeni cıktı ati win.7 yi gözardı edemez mutlaka çıkar bekleyin

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yani çıkaracağını bende biliyorum sayın arkadaşım fakat şuan için bi çözüm bulabilmemiz mümkün mü? Yoksa uygun driver için beklemek gerektiğini bende biliyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şuan win 7 kullanmıyorum ama win7nin yeni sürümünü beklesen belki işe yarayabilir çünkü wşn7ye xp uyumluluğu modu xpm koyacaklardı xp modunu ama daha full ve tam sürüm çıkmadan bu betalarda yayınlarlar mı bilmiyorum.

Naturel37

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vista driverini Administrator la kurmayı denedinizmi.yada driverin özelliklerinden vista uyumlulugunu secip kurunuz.benim şu an aklıma gelenler bunlar
belki bu şekilde tanıtabilirsiniz (driverin özellikler>uyumluluk>vista sp1 uyumlulugunu secin)

bu şekilde deneyin

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Şuan win 7 kullanmıyorum ama win7nin yeni sürümünü beklesen belki işe yarayabilir çünkü wşn7ye xp uyumluluğu modu xpm koyacaklardı xp modunu ama daha full ve tam sürüm çıkmadan bu betalarda yayınlarlar mı bilmiyorum.
iş oraya kalana kadar zaten çözülür yani bu win 7 için driver sorunu 4770 için. Benim için şuan bir çözüm bulabilmemiz önemli olan. Neyse sanırım beklemekten ve xp ye geri dönmekten başka çare yok anlaşılan :(

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim dediğim zaten belki sonraki sürümde çıkarırlar xp uyumluluk modu ama ne zaman çıkar bilmiyorum 2 hafta içinde çıkarsa şanslısın çıkmazsa zaten büyük ihtimal senin işletim sisteminden kaynaklanıyor.

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Burdan
bu driver ile tanıması gerekiyor ama exeyi winrar ile veya universal unpacker ile dosyaları dışarı çıkarıp manuel olarak tanıtmayı dene.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Yine Radeon ve yine driver sorunu :icon_-1:

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
maalesef

Sorunu çözdüm arkadaşlar. İlgilenen herkese teşekkür ederim

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
forever nvidia :) bu arada çözümünü burayada yazarsan ati mübtelası arkadaşlar da sorunlarına çözüm bulmuş olsunlar. hatta mümkünse ilk mesajını düzenleyip altına çözüm diye eklersen sevinirim

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konu sürücüler ve güncellemeler kategorisine taşınmıştır.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
forever nvidia :) bu arada çözümünü burayada yazarsan ati mübtelası arkadaşlar da sorunlarına çözüm bulmuş olsunlar. hatta mümkünse ilk mesajını düzenleyip altına çözüm diye eklersen sevinirim
Tabiki;
Kurulum cd'sini taktım sonra aygıt yöneticisinden Görüntü bağsaştırıcısına gelip sürücü güncelle deyip yol olarakda DVD-ROM u gösterdim. sonra ne hikmetse tanıdı. :)
Not: CD yi takınca kendi Autorun'uyla tanımamıştı.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Ati ve driver sorunları.. klasik :) Nvidia forever ;)