Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows7 kurarken,biçimlendirme bölümüde diski böldüğünde 100MB'lık bir böülüm oluşturması gerekiyordu oluşturmadığı için sistem düzgün çalışmıyor,sen şimdi tekrar baştan kur ve diski komple sil hepsini ve daha sonra bölerken 100MB'lık yer ayıracak kendine sonrada nereye istiyorsan oaraya kur sistemi.
resimde C: olarak görülen yere sistemi kurmuşsun onun solunda kurtarma bölümü C nin sağında da 143 GB lık göremiyorum dediğin yer heralde (çünkü sürücü harfi atanmamış) doğru mu?
o 143 Gb lık bölümün bir kısmı dolu gibi görünüyor.bunların dışında bir bölümmü vardı.
o bölümden bahsediyorsan o bölümün üstüne sağ tıkla Sürücü harfi ve yolu değiştir gibi bir seçenek var oradan bir harf ata görünmesi lazım.
aynı hata yüzünden babamla birlikte laptopa win7 kurduktan sonra bu sorunla karşılaştık ve format atarak sorunun düzelmesini umduk ama olmadı tabi. yapacağın şey sadece o sürücülere harf atamak o kadar. C: sürücüsü var mesela, diğerlerine de sürücü harfi ataman gerekiyor. o zaman sorun çözülecek.
Sadece C: ye format atmıştım D de dosyalarım vardı
Sorunu Çözdüm Bu yukarıda resimde olan ekranda Boş isimsiz görünen D sürücüsüne sağ tıklayıp Change Driver Letter and Paths tıkladım sürücü harfin iseçtim ve geldi