Umut EY
Asistan
Windows 11 in önizleme sürümü indirmek için windows ınsider programına katıldım ama windows update ye güncelleme gelmedi. Yeniden başlattım Relasae Preview Channel programına katıldım ama yok. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Bunun sebebini bilmiyorum normalde 3 tane seçenek bulunuyor insider seçeneklerinde.
Windows 11 in önizleme sürümü indirmek için windows ınsider programına katıldım ama windows update ye güncelleme gelmedi. Yeniden başlattım Relasae Preview Channel programına katıldım ama yok. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
forum.shiftdelete.net
Bilgi siliniyor mu?![]()
Rehber - Windows 11 Sürüm 22000.51 Iso Dosyası
Selam herkese! Windows 11'e geçmek isteyip Insider'da hata alan ya da bu işlemi başaramayanlar için ISO dosyasını upload ettim. Bu dosya ile Windows 11'e geçebilirsiniz. Dosya ile yükseltme işleminin yapılamayacağını belirtmek isterim. Kişisel önerim de zaten 0 bir sistem olduğu için temiz...forum.shiftdelete.net
Buradan indirin yükselt.
Beta sürümü için şart yok kurabilirsin. Yükseltme yaparsan verilerin silinmez.Bilgi siliniyor mu?
Bi de benim pc de TPM yok izin verir mi?
Updateden gelmeye devam eder.Bu sürümü indirdikten sonra microsoftun güncellemelerini updateden mi yoksa diğer güncellemeler için iso indirmem mi gerekiyor?
Son soru: Windows isosunu indirdikten sonra içindeki setup dosyası ile mi kuracağım yoksa rufus ile flaşa yazdırıp biostan mı indireceğim?Updateden gelmeye devam eder.
Rufus ile flaşa yazdırıp flaştan boot etmeniz daha sağlıklı olur.Son soru: Windows isosunu indirdikten sonra içindeki setup dosyası ile mi kuracağım yoksa rufus ile flaşa yazdırıp biostan mı indireceğim?
Rufus ile flaşa yazdırıp flaştan boot etmeniz daha sağlıklı olur.