Yardım Win 10 a yükseltirken siyah ekran

madaraunbeaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Pc yi win 10 a yükseltirken açılıp kapandı bi anda siyah ekran verdi düzelmedi ne yapayım

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Sisteminizin özellikleri nedir?

madaraunbeaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sisteminizin özellikleri nedir?
hocam kapatıp açtım şimdi yaptığınız değişiklikler geri alınıyor diyor sanırım Windows 10 kuruldu güncellemesini yapmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kapatıp açtım şimdi yaptığınız değişiklikler geri alınıyor diyor sanırım Windows 10 kuruldu güncellemesini yapmıyor
eskiye döndü şansımı seveyim win 8 deneyim mi

Son düzenleme:

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Mesaj otomatik birleştirildi:

eskiye döndü şansımı seveyim win 8 deneyim mi
Deneyin eğer istiyorsanız. Ha, siz Pegatron A15 kullanıyorsunuz. BIOS'unuzu 303'e güncellemeniz gerekiyor Windows 8 ve üzeri için. Buyurun:

Son düzenleme:

madaraunbeaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Deneyin eğer istiyorsanız. Ha, siz Pegatron A15 kullanıyorsunuz. BIOS'unuzu 303'e güncellemeniz gerekiyor Windows 8 ve üzeri için. Buyurun:
hocam mesajı görmedim yaptım elimde kaldı valla açılmıyor bilgisayar, yarın bi usb ile eski sürüme aktaracağım malesef

madaraunbeaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

madaraunbeaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Siyah ekran problemi var eski BIOS'ta. Güncellemek zorundasınız 303'e Windows 8 ve üzeri bir Windows kullanabilmek için.
tamamdır hocam biosu yükseltmek isterdim fakat benim şuanki biosum da şifre var ve bunu bilmiyorum , kirdırma falan desek ayrı masraf zaten en iyisi eskiye dönmek