Wimdows 7 ekran kartı sorunu yardım!!!

mcinar66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi süre önce windows 7 yükledim. ekran kartını tanıttım sorunsuz kullanıyordum. sonra ekran kartının bi güncelleştirmesini yaptım ve sorun başladı. bilgisayarı her kapatıp açtığımda ekran kartı gidiyor ve yeniden tanıtmak zorunda kalıyorum. Lütfen bi yardım edin. ekran kartım Nvidia Geforce 8600M GS

kromozom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ekran kartının bi güncelleştirmesini yaptım

ekran kartı gidiyor

Güncellemeyi Nerden Yaptın ve Gidiyor Kısmını Biraz Daha Açarmısın

mcinar66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ilk 186.03 sürümle tanıttım sorunsuz çalışıyordu. Sonra 186.81 sürümünü nvidia'nın sitesinden indirdim kurdum. Sonra sorun başladı. Tanıtıyorum oluyor ama bilgisayarı yeniden başlattığımda ekran kartı tanıtılmamış görünüyor. Windows un saydam özelliği falan gidiyor her seferde tekrar driverı yüklüyorum. Eski sürümü yükledim o da olmadı bu sefer.

kromozom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım /Aygıt Yöneticisi / Görüntü Birimi Bağdaştırıcıları / Nvidia / Sürücü Kaldırdan Sürücünü Kaldır 186.03 Sürümü Tekrar Kur Çözüm Olabilir

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Önceki sürüm 186.03 Vista 32 bit için.
Kurduğun sürüm 186.81 Vista ve Windows7 64 bit için.

rdtfgvbhnj.jpg

Buradan ekran kartı modelini seçerek uygun olan en son sürümü yeniden indirebilirsin..

mcinar66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herşeyi denedim olmuyor. Ekran kartını tanıdı ama şöyle bi uyarı var kullanamıyor.

""Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor. (Kod 12)

Bu aygıtı kullanmak istiyorsanız bu sistemdeki diğer aygıtlardan birini devre dışı bırakmanız gerekecek.""

ogdemster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
""Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor. (Kod 12)

Bende de aynı sorun vardı. Bu hatanın yanısıra, sürekli yeniden başlatmak zorunda kalıyordum. çünkü sürücüyü tekrar tekrar yüklüyordu. sonunda bıktı sanırım düzgün çalışıyor :> bu hatanın sebebi sürücü özelliklerini tam olarak kullanamıyor olması. tavsiyem gücelleme yapma. henüz firmalar tam sürüm sürücü çıkarmadı. bi kaç gün önce okumuştum, koskoca intel firması yazmış, sorun olması durumunda satıcınızla görüşün die. satıcı ile görüşen adama cevap da süper. "windows xp daha iyi" xD

mcinar66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlgilendiğiniz için sağolun Arkadaşlar sorunu hallettim. Bios'da bi sorun varmış. Bios'un update'ini yaptım sorun halloldu.

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ekran kartı Sürücüsünü Sİstemin bulunduğu bölümde NVIDIA adlı klasöre atmıştır.

Eski yüklediğini kaldır. Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle deyip bu dizini gösterin. Yüklesin ve Bilgisayarı yeniden başlatın.

Olmaz ise biosu güncelleyebilirsen gncelle