Wild bloodu yüklemek istiyorum

CrazyzEHiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Wild bloodu yüklemek istiyorum arkadaslar ama dıyor kı apk yı yukleyın apk yuklemek sıkıntı deqıl telefonun bır dosyasına at yukle
- (.apk) Dosyasını Kurun..
- SD Data Dosyasını (main.107.com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM.obb)
(sdcard/Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM/files/) Klasörünün İçerisine Atın..
- Daha Sonra, İndirilen Patch Dosyasınıda Aynı Dizine (sdcard/Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM/files/) Atıp, oyunu wıfı ılke calıstırn Dyor :::

Sdcart/androıd/data nın ıcıne qırıyorum com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM/files/) dıye bir dosya yok bunu kendımız mı olusturucaz olusturucaksak nasıl olusturucaz yardım lutfen sımdıden tesekkur ederım !!!

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Oyun yüklemeyi bende yapamıyorum bilen biri var mıdır?

CrazyzEHiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar kımse mı bılmıor ya SDN yardım beqlıoruz ...

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SD dosyasını android/data içine atacaksınız sadece. Olmazsa obb klasörü içine atıp tekrar dene

CrazyzEHiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardesım cvp ıcın saol oncelıkle obb dosyası dıe bısey yok bırde bu sd dosyası oyunu ındırıcem rardan cıkarıcam sd dosyası o dosyamı oluyor

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesım cvp ıcın saol oncelıkle obb dosyası dıe bısey yok bırde bu sd dosyası oyunu ındırıcem rardan cıkarıcam sd dosyası o dosyamı oluyor

Evet kardeşim hatta şimdi ben indirdim oyunu apkyi yüklendikten sonra o dosyayı direk android/data içine attım oynuyorum. Telefon galaxy s3

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
İlk önce Apk dosyasını kuracaksın. Ardından yaklaşık 1 gblık dosyası var onu indirip sdcard/Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM/files/ klasörüne atıcaksın ve oynamaya başlıcaksın bu kadar.

CrazyzEHiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM/files/ kardesım yok bulamıyorum bole bı dosya calıstıramadım oyunu delırıcm kardesım su com gameloft kendımız mı acıcaz bı yardm kardesım ya

CrazyzEHiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya harbıdem yardım edebılıcek kımse yok mu bana kardesım ...!!!

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim o dosyanın içine atmayacaksınn direk data nın içine at öyle bi dosya falan oluşturma

com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM bu dosya iniyor zaten bunu direk android/data içine kopyala gir oyuna okadar..

CrazyzEHiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim o dosyanın içine atmayacaksınn direk data nın içine at öyle bi dosya falan oluşturma

com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM bu dosya iniyor zaten bunu direk android/data içine kopyala gir oyuna okadar..

Kardesım ole de denedım 4 rar dosyası ındırdım oyunun 7zıp programıyla dosyanın ıcıne qırdım ıcndekı dosyaları da sdcard/androıd/data nın ıcıne dırek attım oyuna qırmeyı denedım you do not have enough available space on your memory card to install the game.You need to delete 0 MB from your applications (video images) die bi hata alıyorum kardesım

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim hafızan yetersiz olduğunu söylüyor. Hafızanı biraz boşalt. Oynamadığın oyunları falan sil bakalım olacakmı. Birde cihaz markanı belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim. Dediğim gibi ben s3 kullanıyorum, oyunu senden duydum bakayım dedim ve sorunsuz oynuyorum bu oyunu şu anda.

strKullaniciAdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöyle yapılıyor:
- apk yı kuruyorsun
- obb dosyasının uzantısını .zip olarak değiştirip winrar vb bir programla açıyorsun
- bu dosyanın içindeki tüm dosya ve klasörleri
sdcard/Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM/files/ klasörüne çıkarıyorsun
- eğer 1.0.8 sürümü ise patch dosyasıda gelecek, bu patch dosyasınında uzantısını .zip yapıp gene
sdcard/Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM/files/ klasörüne çıkarıyorsun
- oyunu açıp oynayabilirsin artık..
Not: bu zip yani obb dosyalarının içinde çok fazla sayıda küçük küçük dosyalar olduğu için çıkartma ve telefona atma işlemi baya uzun sürüyor(6-7 dk yı geçiyor)
Not 2: kopyalama işlemi sırasında bazı dosyaları taşımak istiyormusunuz diye soracak evet diyeceksiniz, bazı dosyalarıda nedense değiştirmek istiyor, sanırım video dosyaları bunlar, onlarada değiştirme olduğu gibi kopyala dedim ben ve çalıştı

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sdcard/Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM/files/ dosyası yok diyor ama arkadaş :)

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şöyle yapılıyor:
- apk yı kuruyorsun
- obb dosyasının uzantısını .zip olarak değiştirip winrar vb bir programla açıyorsun
- bu dosyanın içindeki tüm dosya ve klasörleri
- eğer 1.0.8 sürümü ise patch dosyasıda gelecek, bu patch dosyasınında uzantısını .zip yapıp gene
- oyunu açıp oynayabilirsin artık..
Not: bu zip yani obb dosyalarının içinde çok fazla sayıda küçük küçük dosyalar olduğu için çıkartma ve telefona atma işlemi baya uzun sürüyor(6-7 dk yı geçiyor)
Not 2: kopyalama işlemi sırasında bazı dosyaları taşımak istiyormusunuz diye soracak evet diyeceksiniz, bazı dosyalarıda nedense değiştirmek istiyor, sanırım video dosyaları bunlar, onlarada değiştirme olduğu gibi kopyala dedim ben ve çalıştı

Çok sağol hocam benim işime yaradı.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
apk kur
android/obb (obb yoksa yeni klasör aç ismini değil)içine indirdiğin rarı klasöre çıkart kopyala oyunu aç wifi açık olsun yada 3g lisans kontrolu yapsın transfer

CrazyzEHiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardesım bende s3 kullanıorum 5 yıllık bı ıos deneyımım var artık jaılbreak cıkarmaya basladım oderece androıde yenı qectım 1 hafta lık bı deneyım telefon hafızasında 11 gb lık bos alan var kardesım benım ındırdıqım oyunda sıkıntı var sanırım cunku herseyı yapdım senın qonderdıqın lınkı denıcem tesekkur ederım herkeze saolun kardesler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 gündür yapmaya çalışıyorum obb dosyası yok android dosyasına giriyorum data yanlız var obb yok :)