Wii aldım acemiyim ustalardan yardım

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar dün ikinci el çipli temiz bir nintendo wii aldım bu konuda bilgili arkadaşlara bi kaç sorum olucak

1. wii nin çipinin modelini nasıl öğrenebilirim
  2. versiyonu 3.4 update etmelimiyim gerek varmı
  3. montion plusu her oyun destekliyomu yoksa çokta gerekli değilmi
  4. arkadaşlar kolu akıcı bi şekilde kullanabileceğim güzel önerebileceğiniz oyunlar varmı

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Wii pek ilgi alanıma girmediği için sorduğun soruların cevaplarını bilmiyorum pek..

Kol dediğin NunChuck mı? Wii sports falan oynamıştım pek de hoşuma gitmemişti..

Resident Evil 4 ve Resident Evil The Umbrella Chronicles'ı tavsiye edebilirim. =)

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
hem kontroler hemde nunchuckda vara ama benim alış amacım spor niyetli bide fiyatı uygundu

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
montion plus almalısın yoksa zaten wii nin pek bir anlamı kalmıyor. update etme. chip varsa eğer netten iso olarak oyun indirip hepsini oynayabilirsin.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
hocam bide çipli wiide ntsc pal fark ediyomu benim cihaz ntsc

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
özelden mesaj atıcam burdan yazarsam reklam falan olabilir bir site önericem.

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım 4.2'ye terfi et. softmod la evde kendi kendine güzelce kırarsın. region free olacağı için oyunların NTSC veya PAL olması seni etkilemeyecek. İnternet üzerinden arama yapabilirsen, çok güzel türkçe kaynaklar var. Hatta sadece wii konsollorı üzerine Türkçe siteler var.

Motion plus almana gerek yok. Eğer amacın sporsa çok güzel paketler var. Wii fit denge tahtasını almanı şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca third party çok güzel uygulamalar var.

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hayırlı olsun. bence cihazına wiiflow programı yüklet.böylelikle oyunlaru hdd ye atıp oynarsın.bu konuda daha iyi bilgi almak istersen http://www.wiidewii.com/index.php adresini ziyaret et.eğer istanbuldaysan sana wiiflow kurulumu için bir yer önerebilirim.hem programını kurdurur hemde hdd ne oyun yükletirsin.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
hocam wii çipli olduğu için güncellemede bi sıkıntı yaşarmıyım

---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:50 ----------

Arkadaşım 4.2'ye terfi et. softmod la evde kendi kendine güzelce kırarsın. region free olacağı için oyunların NTSC veya PAL olması seni etkilemeyecek. İnternet üzerinden arama yapabilirsen, çok güzel türkçe kaynaklar var. Hatta sadece wii konsollorı üzerine Türkçe siteler var.

Motion plus almana gerek yok. Eğer amacın sporsa çok güzel paketler var. Wii fit denge tahtasını almanı şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca third party çok güzel uygulamalar var.

hocam wii çipli olduğu için güncellemede bi sıkıntı yaşarmıyım

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Oyun konusunda değil de, kumandayı elinden uçurup tvyi felan kırmamanı öneririm:)

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
gavur düşünmüş hocam bide ip koymuş makineye softmod yaptım güncellemeye gerek kalmadan bütün son çıkan oyunları oynuyorum gecen wii sport resort oyununu aldım bide baktım wii montion istiyo bilmem acep alsammı çok lazım olurmu

Ogzcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 gün önce Wii aldım ... Wii konusunda çok ama çok acemiyim nerdeyse hiçbişiy bilmiyorum ... Satış esnasında wii içinde 5 tane oyun olduğu söylendi tenis , boks vs ... ama aldığımda olmadığını farkettim ya da var ben bulamıyorum... Bu konuda yardım ederseniz sevinirim bi de ayrıca softmod mu yoksa çip taktırmak mı iyi ?? bu konudada tavsiyelerinizi bekliyorum