Zyxel'in ürünlerine bak. Ama hangi kartı alırsan al bu sinyal olayı antende bittiği için yetersiz sinyal gibi durumlarda daha güçlü anten takarak çözüm sağlayabilirsiniz...
pcı kartmı iyi usb mi ?
Takacağım makine masaüstü ise -ki bunu sorduğuna göre masaüstü- PCI almak daha mantıklı. USB portlarını gereksiz meşgul etmezsin boşuna.
www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/asus-pce-n10-pce-n10-150mbps-kablosuz-pci-e-kart/productdetails.aspx?I_ID=58761 bu nasıl hocam ?
Alacağın her ürün işini görür. O konuda bir sıkıntın olmasın. Ama işin anten kısmına da dikkat et...
sağolun hocam en az kaç dbi olsun anten
Ben şunu kullanıyorum. Uzatma kablosuyla masanın üzerine bir yere koyabilirsin. USB olduğu için sök tak pratik. Dizüstü, masaüstü fark etmeksizin kullanabilirsin. Zaten masaüstü anakartlarda yeterince USB port oluyor. 5dBi antene sahip. Ev içinde problem yaşamazsın. Hatta pencereye yaklaştırdığında epey bir ağ bulursun.
![]()
pci kart alırsanız, yerini değiştiremezsiniz. Kasa, masa vs şeyler sinyal oranını düşürebilir. Neostar wn-915 tavsiye ediyorum. 40 a yakın sattım, hiç bir sorun yok. 25-40 tl arası bulabilirsiniz.