Wifi hackleme

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bir pislik yapmak istiyom wifi kirmak istiyom

ygtars

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Ah ah yardım edeyim mi bilemedim ilk başta şifre türünü bulmalısın wep se basit bir şekilde kırabilirsin wpa2 ise bir keyword oluşturup kırabilirsin tabikide bu hört diye olacak şey değil ayrıca wps açıksa basit bir şekilde wps pin nini bulabilirsin. Sanırım mantık kısmı bu kadar fakat şöyle bir durum var dinimzce yanlış bişey sonuçta kul hakkına giriyorsun

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ah ah yardım edeyim mi bilemedim ilk başta şifre türünü bulmalısın wep se basit bir şekilde kırabilirsin wpa2 ise bir keyword oluşturup kırabilirsin tabikide bu hört diye olacak şey değil ayrıca wps açıksa basit bir şekilde wps pin nini bulabilirsin. Sanırım mantık kısmı bu kadar fakat şöyle bir durum var dinimzce yanlış bişey sonuçta kul hakkına giriyorsun
Bir kez yapcam hedefim
Bayan konukevi
Karsinda bizim apartmanin cok iyi geliyo sinyal wpa2 guvenlik turu
Ve keyword nedir
6a5c3a7d4a096a8f7c1e1a621e061239.jpg

ygtars

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Bir kez yapcam hedefim
Bayan konukevi
Karsinda bizim apartmanin cok iyi geliyo sinyal wpa2 guvenlik turu
Ve keyword nedir
6a5c3a7d4a096a8f7c1e1a621e061239.jpg

Öncelikle yapacağın şey suç söyliyim üstü kapalı anlatıcam kali linux indirip airmon ile kendini gizliceksin daha sonra da wps e bakıcaksın büyük ihtimal açıktır. 30 dk civarı bi işlem sonundada wps pin bulunuyo daha sonra bağlanabilirsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

wifi bağlantının orta olması lazım ayrıca telefondan olmaz !

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle yapacağın şey suç söyliyim üstü kapalı anlatıcam kali linux indirip airmon ile kendini gizliceksin daha sonra da wps e bakıcaksın büyük ihtimal açıktır. 30 dk civarı bi işlem sonundada wps pin bulunuyo daha sonra bağlanabilirsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

wifi bağlantının orta olması lazım ayrıca telefondan olmaz !
Keske android olaydi

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu isler o kadar kolay olsaydi kimse internete para vermezdi.

Reaksiyon puanı
16,128
wifi hackleyenin yatacak yeri olmaz eğer fark ederseler gıcık tipler ve bilgili insanlarsalar polis'e şikayet ederseler kendini karakolda bulursun sonrada mahkemede bulursun...

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Tahta parçasının üstüne wifi yaz ve kır. Bu kadar basit.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Modemlerin güvenlik testleri için kullanılan yazılımlar varmış android için wpa tester, windows için dumpper diye ama kötü alışkanlıklar için kullanmamak lazım :)

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Neyse hakkimizi kullanalim baskalarin hakkina karismamak gerek benim wifi mi kursalar sinirlenirim yani

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
İşsizdir desek daha doğru olur bence. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasında da uygulamayacaksın.

ahmetsah89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şifre kırmak değilde birazda tahmin yürüterek belki yapabilirsin.. bir zamanlar çok uğraşıyordum açıkçası apartmanımda bi çok wi-fi şiresini biliyodum annemde komşuya gidip oğlum şifrenizi bulmuş internetiniz sınırlımı bilmiyorum hak geçmesin diyodu :D işte eski zamanlar hackle ilgili ne varsa bilgi dağarcığımı o konuda çok geniş tutuyodum msn yıllarını çok severdim :D

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şifre kırmak değilde birazda tahmin yürüterek belki yapabilirsin.. bir zamanlar çok uğraşıyordum açıkçası apartmanımda bi çok wi-fi şiresini biliyodum annemde komşuya gidip oğlum şifrenizi bulmuş internetiniz sınırlımı bilmiyorum hak geçmesin diyodu :D işte eski zamanlar hackle ilgili ne varsa bilgi dağarcığımı o konuda çok geniş tutuyodum msn yıllarını çok severdim :D
Atiyom atiyom tutmuyoki bayan konuk evi ne yakin bir sifre

lilamanela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Eskilerde kaldı fakat dumpper ve jumpstart yazılımını deneyebilirsin olmadı düşük boyutlarda olan Xiaopan Linux dağıtımı içerisinde ki yazılımlardan faydalanabilirsin

Reaksiyon puanı
16,128
günah çok günah ve hukuki olarak da suç kapsamına giriyor artık wifi'n sahibi çakarsa ve huhkuk bilgisi varsa ayvayı yersin...
demedi deme ibrahim...

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,018
Wifi şifresi kırmak çok kolay. Vatandaş kendini akıllı sanıp, zor şifreler girebilir, ancak birisi kendisinden şifresini istediğinde, hemen verebilecek kadar da saftır. Olmadı, kıramayacağı birinden şifresini öğrenmesini isteyebilirsiniz. Meselâ eşinden, çocuğundan, en iyi arkadaşından v.s. Kullanmasını beceremiyeceğiniz Programlarla uğraşmaya geerek yok. Üstelik tamamen yasal bir olay. Şifreyi kendi vermiş oluyor.