umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Bir pislik yapmak istiyom wifi kirmak istiyom
Bir kez yapcam hedefimAh ah yardım edeyim mi bilemedim ilk başta şifre türünü bulmalısın wep se basit bir şekilde kırabilirsin wpa2 ise bir keyword oluşturup kırabilirsin tabikide bu hört diye olacak şey değil ayrıca wps açıksa basit bir şekilde wps pin nini bulabilirsin. Sanırım mantık kısmı bu kadar fakat şöyle bir durum var dinimzce yanlış bişey sonuçta kul hakkına giriyorsun
Bir kez yapcam hedefim
Bayan konukevi
Karsinda bizim apartmanin cok iyi geliyo sinyal wpa2 guvenlik turu
Ve keyword nedir![]()
Keske android olaydiÖncelikle yapacağın şey suç söyliyim üstü kapalı anlatıcam kali linux indirip airmon ile kendini gizliceksin daha sonra da wps e bakıcaksın büyük ihtimal açıktır. 30 dk civarı bi işlem sonundada wps pin bulunuyo daha sonra bağlanabilirsin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
wifi bağlantının orta olması lazım ayrıca telefondan olmaz !
Kali linux benzeri içerisinde ihtiyacın olan tool lar entegre edilmiş os lara ihtiyacın var dostum.Keske android olaydi
Off aman ne komikTahta parçasının üstüne wifi yaz ve kır. Bu kadar basit.
Abi cok iyi cekmeye basladi dogrusu kiskandim diyebiliriz [emoji3] [emoji4] [emoji4] [emoji4]wifi hackleyenin yatacak yeri olmaz eğer fark ederseler gıcık tipler ve bilgili insanlarsalar polis'e şikayet ederseler kendini karakolda bulursun sonrada mahkemede bulursun...
Tahta parçasının üstüne wifi yaz ve kır. Bu kadar basit.
Bu konu kadar olamaz.Off aman ne komik
Kim kirmak istemezki istemeyen zevksizdir zatenBu konu kadar olamaz.
Dogru ama iyi kudurmusumİşsizdir desek daha doğru olur bence. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasında da uygulamayacaksın.
Atiyom atiyom tutmuyoki bayan konuk evi ne yakin bir sifreşifre kırmak değilde birazda tahmin yürüterek belki yapabilirsin.. bir zamanlar çok uğraşıyordum açıkçası apartmanımda bi çok wi-fi şiresini biliyodum annemde komşuya gidip oğlum şifrenizi bulmuş internetiniz sınırlımı bilmiyorum hak geçmesin diyoduişte eski zamanlar hackle ilgili ne varsa bilgi dağarcığımı o konuda çok geniş tutuyodum msn yıllarını çok severdim
![]()
Haklısınız fikret beygünah çok günah ve hukuki olarak da suç kapsamına giriyor artık wifi'n sahibi çakarsa ve huhkuk bilgisi varsa ayvayı yersin...
demedi deme ibrahim...