Wifi Güçlendirici Konum

Yavuz_MD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mercusys marka wifi güçlendirici aldım. A101’den geçen gün. salondaki modem yatak odası arası mesafeden dolayı sinyel çok zayıflıyordu. yatak odamın prizine takıp sinyal artışını hissettim. lakin arasıra kopmalar ve çekmemeler başladı. Bu cihazı tam olarak nereye ve nasıl kurmalıyım. modemin yanına mı kurayım kararsız kaldım.

realsim85

Asistan
Reaksiyon puanı
99
keşke xiaomininkini alsaydınız çok daha kaliteli olduğunu düşünüyorum, sinyal güçlendirileri modem ile çekmeyen mevki arasına koymalısınız güçlendirici de sağlıklı sinyal almalı ki size de sağlıklı verebilsin yatak odasına değil de modemle yatak odası arasında orta bir nokta hole vs koyup deneyiniz....

Yavuz_MD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
keşke xiaomininkini alsaydınız çok daha kaliteli olduğunu düşünüyorum, sinyal güçlendirileri modem ile çekmeyen mevki arasına koymalısınız güçlendirici de sağlıklı sinyal almalı ki size de sağlıklı verebilsin yatak odasına değil de modemle yatak odası arasında orta bir nokta hole vs koyup deneyiniz....
Ben de xiaomi düşünüyordum ama o yoktu bu vardı. biraz internette gezindim güzeldi dönüşleri. 3 yıl garantili olması da cezbetti. o yüzden aldım ama tam bi rahatlık oluşmadı. modemden o da uzak kalıyor sanırım.

meyveverenağaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Priz tipi küçük cihazların anten seviyesi 3 dbi çok düşük.Onun yerine Zyxel wap3205 v3 modelini tavsiye ederim. 2x7 dbi anten gücü var.Diğer cihazlara göre oldukça güçlü tavsiye ederim.