Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son 1 haftadır wifi de geç bağlanmalar durduk yere kopmalar hiçbir ağı görmeme böyle sorunlarla karşılaşıyorum 5 dakikadır internett bağlanmaya çalışıyorum şimdi Zar zor girdi ios 8 de böyle sorunlar var diye biliyorum ama bana son 1 haftadır böyle oluyor ve şuan 1 Çubuk çekiyor konu yanlış yerde ise kusur ola
Ayalar>Genel>Sıfırla kısmına girin ortada Ağ Ayarlarını Sıfırla diye bir seçenek var ona tıklayın '' eğer şifreniz falan varsa girin '' sonra ağ ayarlarını sıfırlamayı kabul edin, telefon kapanıcak ve elma logosunda kalıcak aşağıda bir çubuk çıkıcak dolmaya başlayacak dolum bittikten sonra wifinize bağlanıp kullanmaya başlayabilirsiniz, eğer sorun devam ederse sorunun neyden kaynaklandığını bulmamız lazım.
Mesela benim evimde ki apple cihazlarım '' telefon ve ipadim'' ile youtube üzerinden video açtığımda internetim kopuyor, randevu alıcaktım ve fark ettim ki sorun beni modemden kaynaklıymış, diğer tüm modemlerin wifisine bağlandığımda sıkıntı olmuyordu.
Şimdi sizin bu wifi sorunuzun cihazınızdanmı yoksa modemdenmi kaynaklı olduğunu çözmemiz lazım, dediklerimi yaptıktan sonra sorun devam ediyorsa farklı cihazlarla deneyin özellikle android cihazlarla deneyin ve sorun devam ediyorsa büyük ihtimal ya internetiniz yada modeminizde sıkıntı var.
Komşunuzun veya bir kafenin internetine bağlanıp deneyin eğer onlarda sorun çıkmıyorsa geriye tek bir şey kalıyor modeminizde sıkıntı vardır.
Komşunuzdan bir modem rıca edin kendi modeminizi çıkartıp komşunuzun modemini takın bakalım sorun devam ediyormu? eğer halen devam ediyorsa size gelen internette sıkıntı var, eğer yoksa modem almanız lazım.