Neden ki ?bence usb aygıt alıp pişman olma...
TP-Link TL-WR840N 300 Mbps Kablosuz 4 Portlu Menzil Fiyatı
TP-Link TL-WR840N 300 Mbps Kablosuz 4 Portlu Menzil en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
aniden bozuluyor, windows destek süresi kısa... kulanışı zor...Neden ki ?
280 300 civarına kadar çıkabilirim en fazlaBütçe nedir?
Hımm peki başka tavsiyen var mıaniden bozuluyor, windows destek süresi kısa... kulanışı zor...
Bu ürün gayet iyi.TP-Link Archer T9UH AC1900 Yüksek Kazançlı Kablosuz Çift Fiyatı
TP-Link Archer T9UH AC1900 Yüksek Kazançlı Kablosuz Çift en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
---- Mesajlar birleştirildi ----
Asus USB-N14 300Mbps Yüksek Menzilli Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatı ve bunun arasında kaldım
Asus mu tp link mi ?Bu ürün gayet iyi.
ASUS gayet iyi ama 1 kademe sinyal varsa mucizede yaratmıyor... + bence benim önerdiğim daha iyi hem internete bağlanmanı hemde menzili genişletmeni sağlar...Asus mu tp link mi ?
Archer modeli.Asus mu tp link mi ?
Peki sizce fiyatına deger mi Archer?Archer modeli.
Oyunlarda sıkıntı çıkarmasından korkuyorumbunu al en mantıklı seçenek bu powerbankle bile çalışıyor pciye ethernetle bağlanıyor pratik.TP-LINK TL-MR3020 150MBPS 3G/4G/LTE TAŞINABİLİR KABLOSUZ-N ROUTER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TP-LINK TL-MR3020 150MBPS 3G/4G/LTE TAŞINABİLİR KABLOSUZ-N ROUTER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu çıkartmaz onunla wifiye en sağlam bağlanırsın ethernetini kullanınca kablolu gibi olur grezimonk'ta o var.Oyunlarda sıkıntı çıkarmasından korkuyorum
Oyunlarda sıkıntı çıkarmasından korkuyorum