judhem
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 75
Eski bilgisayarda oyunları wide screen oynayabiliyordum fakat bunda hep kare oynuyorum ve oynanış olarak bu şekli sevmiyorum kullanabileceğim program vs. var mı?
Galiba yeni bir bilgisayar aldınız. Ekran kartı sürücülerinizi yüklediniz mi?Eski bilgisayarda oyunları wide screen oynayabiliyordum fakat bunda hep kare oynuyorum ve oynanış olarak bu şekli sevmiyorum kullanabileceğim program vs. var mı?
Driver yükleyin.Eski bilgisayarda oyunları wide screen oynayabiliyordum fakat bunda hep kare oynuyorum ve oynanış olarak bu şekli sevmiyorum kullanabileceğim program vs. var mı?
henüz hiçbir şey yüklemedim sadece denemek için kurduğum oyunlarda bu sorunla karşılaştım bu konuya da aşina değilim yardımcı olabilir misiniz?Galiba yeni bir bilgisayar aldınız. Ekran kartı sürücülerinizi yüklediniz mi?
Tabi yardımcı olurum. Ekran kartınızın marka ve modelini yazmanızı isteyeceğim. Eğer bilmiyorsanız başlat menüsüne dxdiag yazıp çıkan uygulamaya girip "Ekran" sekmesinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca eğer laptop ise marka/model atarsanız en güncel laptop sürücülerini de atabilirim. Eğer masaüstüyse ek bir şeye gerek yok.henüz hiçbir şey yüklemedim sadece denemek için kurduğum oyunlarda bu sorunla karşılaştım bu konuya da aşina değilim yardımcı olabilir misiniz?
msi geforce gtx 1050Tabi yardımcı olurum. Ekran kartınızın marka ve modelini yazmanızı isteyeceğim. Eğer bilmiyorsanız başlat menüsüne dxdiag yazıp çıkan uygulamaya girip "Ekran" sekmesinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca eğer laptop ise marka/model atarsanız en güncel laptop sürücülerini de atabilirim. Eğer masaüstüyse ek bir şeye gerek yok.
Hocam hangi Windows sürümünü kullandığınızı ve kaç bit olduğunu sormayı unuttum. Eğer Windows 10 - 64Bit kullanıyorsanız ilgili sürücü;msi geforce gtx 1050
win 10 64 bit kullanıyorum yüklüyorum şimdi gelişmelerden haberdar ederimHocam hangi Windows sürümünü kullandığınızı ve kaç bit olduğunu sormayı unuttum. Eğer Windows 10 - 64Bit kullanıyorsanız ilgili sürücü;
budur ancak eğer Windows 10 64 Bit değilse lütfen bunu indirmeyin ve hangisi olduğunu söyleyin.![]()
GeForce Driver Results | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com
Tamamdır. Sorununuz çözülmezse başka bir şey düşünürüz o zaman. Buraya yazarsınız. (Ayrıca sürücüyü yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.)win 10 64 bit kullanıyorum yüklüyorum şimdi gelişmelerden haberdar ederim
yardımlarının için çok teşekkürler sorunum hallolduTamamdır. Sorununuz çözülmezse başka bir şey düşünürüz o zaman. Buraya yazarsınız. (Ayrıca sürücüyü yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.)