tester
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Kullandıgım modemin Wi-Fi uzaklığını azaltmak istiyorum ama nasıl :scared:
Yayın mesafesini azaltacaksanız antenlerin uç kısımlarını kesin![]()
Neden şifre koymuyorsunuz? Sorduğunuz soru pek mantıklı değil. Kablosuz ağı gizleyebiliyorsunuz. Sizden başka kimse göremez ve giremez. Bu kadar basit. Yetmezse MAC filtreleme koyarsınız. O da yetmezse modemden sadece tek bilgisayar IP verdirirsiniz. Daha ne olsunLütfen ciddi cevaplar verelim sadece kendi dairem üzerinden yayın sağlasın başka kimse dadanmasın hattıma :helpsmilie:
Neden şifre koymuyorsunuz? Sorduğunuz soru pek mantıklı değil. Kablosuz ağı gizleyebiliyorsunuz. Sizden başka kimse göremez ve giremez. Bu kadar basit. Yetmezse MAC filtreleme koyarsınız. O da yetmezse modemden sadece tek bilgisayar IP verdirirsiniz. Daha ne olsun![]()
Neden şifre koymuyorsunuz? Sorduğunuz soru pek mantıklı değil. Kablosuz ağı gizleyebiliyorsunuz. Sizden başka kimse göremez ve giremez. Bu kadar basit. Yetmezse MAC filtreleme koyarsınız. O da yetmezse modemden sadece tek bilgisayar IP verdirirsiniz. Daha ne olsun![]()
ssıd gizledim mac adres şifresi verdim modem arayüz şifresini değiştirdim modemin kendi manuel giriş ıp adresini değiştirdim tüm açık portları kapadım tek eksik yayın mesafesini kısmak kaldı ama onu bilmiyorum :huh:
Kısmaya gerek yok. Başkaları sömüremez internetinizi merak etmeyin. Hem modem sinyallerini azaltmak sizin için de iyi olmaz.
Daha başka önleme gerek yok. Devlet sırlarını mı paylaşıyorsunuz o ağdan?![]()
Herkez burada toplanmısken bır sorum vardı konu actım ama yazan olmadı 14 sanıyelık vıdeo var bunun sesı kotu oldugundan tamamen cıkartmak ıstıyorum yanı ses olmayacak ama nasıl ?
Kullandıgım modemin Wi-Fi uzaklığını azaltmak istiyorum ama nasıl :scared:
PC MERAKLISI sagolsun yardım etti yaptım :lol:
Bende Programın Linkini Arıyordum![]()