Wi-Fi Uzaklığını Azaltmak

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kullandıgım modemin Wi-Fi uzaklığını azaltmak istiyorum ama nasıl :scared:

Cünipır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yayın mesafesini azaltacaksanız antenlerin uç kısımlarını kesin :)

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Modemin ayarlarında çıkış gücü ayarlama özelliği varsa yapabilirsin. Pikatelin kablosuz modeminde vardı bu özellik. Kaliteli bir modem kullanıyorsanız olması lazım. Kısaltmak için bu özellik olan modem tercih edebilirsiniz.
Kolay gelsin.

Cünipır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen ciddi cevaplar verelim sadece kendi dairem üzerinden yayın sağlasın başka kimse dadanmasın hattıma :helpsmilie:
Neden şifre koymuyorsunuz? Sorduğunuz soru pek mantıklı değil. Kablosuz ağı gizleyebiliyorsunuz. Sizden başka kimse göremez ve giremez. Bu kadar basit. Yetmezse MAC filtreleme koyarsınız. O da yetmezse modemden sadece tek bilgisayar IP verdirirsiniz. Daha ne olsun :D

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden şifre koymuyorsunuz? Sorduğunuz soru pek mantıklı değil. Kablosuz ağı gizleyebiliyorsunuz. Sizden başka kimse göremez ve giremez. Bu kadar basit. Yetmezse MAC filtreleme koyarsınız. O da yetmezse modemden sadece tek bilgisayar IP verdirirsiniz. Daha ne olsun :D

ssıd gizledim mac adres şifresi verdim modem arayüz şifresini değiştirdim modemin kendi manuel giriş ıp adresini değiştirdim tüm açık portları kapadım tek eksik yayın mesafesini kısmak kaldı ama onu bilmiyorum :huh:

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12

ben bunların hepsini yaptım ama SMURF atak yemekten kurtulamıyorum :D buna ne diecen :D

Cünipır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ssıd gizledim mac adres şifresi verdim modem arayüz şifresini değiştirdim modemin kendi manuel giriş ıp adresini değiştirdim tüm açık portları kapadım tek eksik yayın mesafesini kısmak kaldı ama onu bilmiyorum :huh:

:) Kısmaya gerek yok. Başkaları sömüremez internetinizi merak etmeyin. Hem modem sinyallerini azaltmak sizin için de iyi olmaz.

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:) Kısmaya gerek yok. Başkaları sömüremez internetinizi merak etmeyin. Hem modem sinyallerini azaltmak sizin için de iyi olmaz.

Daha ne gibi önlem alabiliriz şifrem 32 haneli çok zor şifre ve wpa2 daha ne gıbı onlem gerekır

Cünipır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha başka önleme gerek yok. Devlet sırlarını mı paylaşıyorsunuz o ağdan? :)

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Antenleri kağıttan poşet veya külah ile kapat. Wireless sinyalinin kağıt duvardan bile çok kesiyor. Ben babamı downloada fazla abandığında bu yolla kesiodum :)

yalniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o nasıl şifre ya 32 hane, kardeş bana 8 haneli şifre yetiyo :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Tek ip Aralığı Verip Güçlü Bir Şifreleme Koyarsan Senden Başka kimse Kullanamaz !

Yok ben illa Fiziksel Bişey yapma istiyorum Diyorsan .

Alüminyum Folyoyu Silindir Şeklinde Yapıp Antene Geçirebilirsin o zaman Mesafe 2 Metreye Kadar Düşecektir . Yalniz Alüminyum Tarafı içe Baksın

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkez burada toplanmısken bır sorum vardı konu actım ama yazan olmadı 14 sanıyelık vıdeo var bunun sesı kotu oldugundan tamamen cıkartmak ıstıyorum yanı ses olmayacak ama nasıl ?

Reaksiyon puanı
189
eğer anten değiştirme olanağınız varsa daha gücsüz bir anten takıp istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz...

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkez burada toplanmısken bır sorum vardı konu actım ama yazan olmadı 14 sanıyelık vıdeo var bunun sesı kotu oldugundan tamamen cıkartmak ıstıyorum yanı ses olmayacak ama nasıl ?

PC MERAKLISI sagolsun yardım etti yaptım :lol:

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kullandıgım modemin Wi-Fi uzaklığını azaltmak istiyorum ama nasıl :scared:

modemin web arayüzüne gir:(adres satırına 192.168.1.1 yazarak girersin)
kablosuz seçeneğinin alt seçeneklerinde gelişmiş yazar ordan iletim gücü vardır en altta olması lazım.% 100-20 arası değişir .dene olması lazım.