Öneri Wi-Fi Sinyali Artırma

Emre 1905

Asistan
Reaksiyon puanı
18
ZTE zxhn h298a model modem kullanmaktayım.Kablosuz bağlantı hızım diğer odalarda fazlasıyla düştüğü için sinyal artırıcı tarzı bir şey almak istiyorum ama yine modemin yanına koyup kabloyla bağlantı yapılabilecek bir şey düşünüyorum. Aslında modemi değiştirmeyi düşündüm başta ama bilemedim nasıl bir şey alacağımı. Önereceğiniz herhangi bir cihaz var mıdır?
Prize takılan repeaterlardan da düşündüm ama onlar da hızı çok düşürüyor. Mesh sistemi ile de evin içinde kablo gezsin istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Reaksiyon puanı
76

Evdeki tüm odalara eşit sinyal dağılımı için modeminiz evde merkezi bir yerde ve çok uygun yükseklikte olmalıdır. Üzerinde kablolu/kablosuz (wi-fi) çıkışı olan üstteki wireless router'ı (Repeater) wi-fi alanını artırmak için öneririm. İyi bir modem için Tp-link AC 1200, dual bantlı, VC220-G2U (2.4+ 5 GHZ) modemi öneririm. Kolay gelsin.

Emre 1905

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Evdeki tüm odalara eşit sinyal dağılımı için modeminiz evde merkezi bir yerde ve çok uygun yükseklikte olmalıdır. Üzerinde kablolu/kablosuz (wi-fi) çıkışı olan üstteki wireless router'ı (Repeater) wi-fi alanını artırmak için öneririm. İyi bir modem için Tp-link AC 1200, dual bantlı, VC220-G2U (2.4+ 5 GHZ) modemi öneririm. Kolay gelsin.
xiaomi mi 4a almayı düşünüyordum yerine bu ürünü almam daha mı sağlıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

xiaomi mi 4a almayı düşünüyordum yerine bu ürünü almam daha mı sağlıklı olur

Reaksiyon puanı
76
Anten açısından Xiaomi 4A daha avantajlı olarak da görünüyor, çünkü 4'lü antenleri yatay-düşey ayarlama olanağınız da var, dahili antenlilerde (tavsiye edebildiğim Tp-link modemle zyxel VMG 3312-B10B'de) ise bu olanak pek de yok gibi. Teknik özellikleri Tp-link ve Zygel VMG 3312-B10B ile ayni ise siz yine aklınızda olanı satın alın derim. Aklınızda hiçbir marka bulunmuyorsa evde 2 adedini de hergün kullandığım ve memnun olduğum marka, modelleri ben tavsiye ettim. Her iki marka da evin her odasından (152 m2 'lik bir evde) sinyal zayıflatma sorunu wi-fi'da iken pek olmuyor. Kolay gelsin.