Yardım Wi-Fi çalışıyor ama bilgisayara bağlanmıyor

1bit

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Merhaba,

Az önce müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek modemimi kurulumunu tamamladım. Modem başlangıçta IP adresi bulamıyordu, ancak kurulum sonrasında sorun çözüldü ve telefonlarımı Wi-Fi üzerinden bağlayabildim. Ancak bilgisayarımı ethernet kablosu ile bağlayamıyorum. Kablonun kendisinde bir sorun olmadığına eminim, çünkü kutudan yeni çıktı. Ekli resimde görüldüğü gibi modemdeki tüm ışıklar da yanıyor. Ancak ethernet bağlantısı sağlayamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim. İyi forumlar.

Son düzenleyen moderatör:

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Ethernet sürücünüz yüklü mü?

1bit

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Ethernet sürücünüz yüklü mü?
ethernet surucusu ne demek bilmiyorum anakarta kablo ile taktigim zaman bu zamana kadar calisiyordu eski modemimi taktigimda bilgisayara internet gidiyor fakat yeni modemimde bilgisayarima internet gitmiyor

1bit

Asistan
Reaksiyon puanı
42
yaş kaç bilmiyorsun :D
Kusura bakmayin hic boyle bir sorunla karşılaşmadım ve klasik gibi olucak ama bilmemek degil öğrenmemek ayıptır. Hikayemi derli toplu anlatayım. Eski modemim ısınınca kendini resetliyordu oyunlarda vs beni zor duruma sokuyordu. ben daha sonra yeni bir modem aldım zyxel markalı. dün gece kurulumu yanlış yaptım sanırım o yüzden internete erişemedim. Ip adresi bulmuyormus sanirim modem sonra musteri hizmetleriyle konusarak bu sorunu hallettim şuan wifim calisiyor telefonla ve tabletimle giris saglayabiliyorum. Ama wifisiz bir anakartim var o yuzden kabloyla baglandim bu zamana kadar eski modemimde sıkıntı cekmedim tek sıkıntisi internetin gitmesiydi. Şu an bilgisayarimda internet yok bütün ışıkları yaniyor fakat bilgisayar da internet yok. Derdime bir çare ariyorum. Ethernet surucusunun ne oldugunu bilemeyebilirim yaklastiginiz tutum guzel degil yasim da 17 iyi forumlar tesekkurler.

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
846
Kullandığın ürünün her şeyini bilmek her zaman iyidir.

Modemin hangi çıkışna taktın kabloyu ?daha önceden bağlıysa o pc zaten drivera gerek yok bi ekran görüntüsü at bakalım pc den.

1bit

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Kullandığın ürünün her şeyini bilmek her zaman iyidir.

Modemin hangi çıkışna taktın kabloyu ?daha önceden bağlıysa o pc zaten drivera gerek yok bi ekran görüntüsü at bakalım pc den.
LAN2’ye taktim neyin ekran goruntusunu atiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    76.1 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme: