Haber Wi-Fi 6’lı Yeni Deco Modem - Deco X73-DSL

Bu konuyu okuyanlar

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Katılım
26 Mart 2013
Mesajlar
464
Reaksiyon puanı
102
Puanları
43
TP-Link, hem modem/router hem de Mesh sistemi olan yeni ürününü satışa sundu. Deco X73-DSL modem/router, WiFi 6 teknolojisinin avantajlarıyla Mesh teknolojisini buluşturuyor.

10 Mart 2023 – En yeni WiFi teknolojisi olan Wi-Fi 6’lı yeni bir modem Türkiye’de satışa sunuldu. Kablosuz ağ pazarının öncü markası TP-Link®, geçen yıl satışa sunduğu ilk WiFi 6’lı modeme bir seçenek daha ekledi. Deco Mesh ürün ailesi içinde bir modem/router olan Deco X73-DSL, WiFi 6 teknolojisiyle Mesh teknolojisini buluşturuyor.

Bir VDSL modem/router olan Deco X73-DSL, başta Deco Mesh sistemi kullanıcıları olmak üzere evinde WiFi 6 teknolojisine geçmek isteyen tüm kullanıcıları hedefliyor. Yüksek WiFi hızı, çok daha geniş kapsama alanı, çok sayıda cihaza destek sağlayan ürün, aynı zamanda Mesh teknolojisinin sağladığı kesintisiz bağlantı keyfini de sunuyor. VDSL modem, WiFi 6 yönlendirici (router) ve Mesh WiFi sistemi özelliklerini tek bir kutuda buluşturan Deco X73-DSL, aynı zamanda yüksek güvenlikli bir ağ oluşturuyor.

Hem kablolu hem kablosuz bağlantıda yüksek hızlar…

Deco X73-DSL modem/router, Süper VDSL teknolojisi sayesinde VDSL2 modellere göre 3.5 kat daha hızlı bağlantı sunuyor. VDSL2, ADSL2+, ADSL2 ve ADSL bağlantı tipleriyle de uyumlu olan sistem, kablosuz bağlantıda 5.4 Gbps (çift bant toplam değeri) hızlara ulaşabiliyor. Kablolu bağlantıda da Gigabit hızlar sunan modem/router, 4 adet Gigabit Ethernet WAN/LAN girişine sahip. Bu girişlere kablo ile ağa dahil olabilen cihazlar bağlanıp yüksek hızlarda ağa erişebiliyorlar. Aynı zamanda 1 adet USB 3.0 girişi olan üründe telefonları modeme bağlamayı sağlayan 2 adet de FXS girişi de yer alıyor.

Hüzmeleme ve BSS Color teknolojileri sayesinde çok daha geniş WiFi kapsama alanı sunan Deco X73-DSL, normal şartlar altında 270 m2’ye kadar kesintisiz bir WiFi ağı oluşturabiliyor.

Kesintisiz Dolaşım, Güçlü Güvenlik

Deco Mesh teknolojisine sahip olan ürün, ev içinde kesintisiz dolaşım olanağı sunuyor. Cihazlar arasında kullanıcı hissetmeden geçiş yapılıyor ve kullanıcılar her an bağlı olmanın keyfini çıkarıyor.

Tüm bu güçlü teknik özellikler aynı zamanda güçlü güvenlik ile tamamlanıyor. Deco X73-DSL, WPA3 güvenlik protokolünü destekliyor ve SPA güvenlik duvarı, erişim kontrolü gibi ağ güvenliğini sağlayan özelliklere sahip. Bunların yanı sıra tüm ağı, ağa bağlanan cihazları ve başta çocuklar olmak üzere aile üyelerinin sanal ortamda güvenliğini de önplana alan modem/router, TP-Link HomeShield güvenlik paketiyle geliyor. Gerçek Zamanlı IoT Koruması, Kötü Amaçlı Site Engelleyici, İzinsiz Girişi Önleme Sistemi, DDoS Saldırısını Önleme ve Ev Ağı Tarayıcısı HomeShield paketinde yer alan güvenlik özellikleri.

Deco uygulaması üzerinden kurulumu ve kullanımı da son derece kolay olan Deco X73-DSL, 200 USD (KDV dahil) fiyatla Türkiye’de satışa sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.tp-link.com/tr/home-networking/deco/deco-x73-dsl/#overview
 
Üst