Who Am I (Ben Kimim) – Hiç Bir Sistem Güvenli Değil

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
D9iXVcj.png

2014 Alman
yapımı olan ” Who Am I – Kein System ist sicher ” filmi Hackerliği konu almış. Birazda mesleki merakla filmi bir şekilde temin ettim ve izledim. Türkçe dublaj halini bulamadım, Almanca dil ve Türkçe altyazı ile izledim filmi.

Filme gelecek olursak. Başrolde ki arkadaş sistemlere girme konusunda uzman biri. Bir arkadaşı için üniversitenin sistemlerini hackler ve yakalanır. Kendisine kamu hizmeti görevi verilir. Bu görev esnasında biriyle tanışır ve filmin hikâyesi bu şekilde başlar. Film kendisinden bir dakika bile ayırmayan, kendisine bağlayan bir yapım olmuş. Sıkılmadan izleyebileceğiniz adrenalini, aksiyonu bol bir film. Kurgu + Senaryo + oyunculuk + müzik 10 üzerinden 10 puanı hak ediyor.

SDN ailesinin de ilgisini çekeceğini düşündüm. Ayrıca filmi izleyende vardır muhtemelen aramızda. Daha fazla konuşmadan Türkçe altyazı fragmanla baş başa bırakayım sizi.

[video=youtube;PadIuRa9dOY]https://www.youtube.com/watch?v=PadIuRa9dOY[/video]

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Türkçe dublajı çıktığında izlemeyi düşünüyorum

recorcdoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben izledim bu filmi , tek izlenmelik bi film sadece tahmin edebiliyosun durumlari

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Çok Süper Bi Film Kesinlikle izleyin Dublaj ile uğraşmayın

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
karakterlerin duygularını tam olarak alabilmek için altyazılı şekilde izlemek en iyisi bence.