BJKolik
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,756
Bu fotoğraflara kanmak için 50-60 yaşında olmak gerekiyor.Bunlara inanan ben "Yeni Nesilim" demesin.Ancak bilgi içi Teşekkürler.Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (Siberay), vatandaşları Whats App dolandırıcılarına karşı Twitter hesabından önemli bir uyarı paylaşımı yaptı. Siberay, örnek bir mesaj fotoğrafı paylaşıp, "Telefonunuza görseldeki türde gelebilecek mesajlar aldatıcıdır ve dikkate alınmamalıdır. Böyle bir durumda panik yapılmamalı, mesajı gönderen kişi önce şikayet edilmeli, sonra da engellenmelidir" denildi. (K:Milliyet)
Lütfen herkes dikkatli olsun, uyarıyı göz ardı etmeyelim.
Akıl yaşta değil baştadır, bunu hiç unutma... İster eski toprak ister ise yeni yaprak...Bu fotoğraflara kanmak için 50-60 yaşında olmak gerekiyor.Bunlara inanan ben "Yeni Nesilim" demesin.Ancak bilgi içi Teşekkürler.
Verdigin bilgi için sağol dostumEmniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (Siberay), vatandaşları Whats App dolandırıcılarına karşı Twitter hesabından önemli bir uyarı paylaşımı yaptı. Siberay, örnek bir mesaj fotoğrafı paylaşıp, "Telefonunuza görseldeki türde gelebilecek mesajlar aldatıcıdır ve dikkate alınmamalıdır. Böyle bir durumda panik yapılmamalı, mesajı gönderen kişi önce şikayet edilmeli, sonra da engellenmelidir" denildi. (K:Milliyet)
Son cümle mükemmeldi.Bu gün bunu bana diyen 3. kişisin.Teşekkürler.Akıl yaşta değil baştadır, bunu hiç unutma... İster eski toprak ister ise yeni yaprak...
İlki bendim galiba ?Son cümle mükemmeldi.Bu gün bunu bana diyen 3. kişisin.Teşekkürler.
Son cümle mükemmeldi.Bu gün bunu bana diyen 3. kişisin.Teşekkürler.
Bu cümlende kibir var, atalarımız, büyüklerimiz akılca değil bedence sıhhatten geride kalabilirler ancak bil ki sorumlu oldukları çağda ellerinden geleni yapmasalardı eğer biz şimdi burnumuz dik sümsük sümsük kibirlenecek bu nefse sahip dahi olamazdık.Bunlara inanan ben "Yeni Nesilim" demesin.
Cümlemde kibir göremedim ama kusuruma bakmayınız.Bu cümlende kibir var, atalarımız, büyüklerimiz akılca değil bedence sıhhatten geride kalabilirler ancak bil ki sorumlu oldukları çağda ellerinden geleni yapmasalardı eğer biz şimdi burnumuz dik sümsük sümsük kibirlenecek bu nefse sahip dahi olamazdık.
Eyvallah delikanlı, hem zehir akıllı hem de kadir kıymet bilen bir nesil daima sevilir sayılır.Cümlemde kibir göremedim ama kusuruma bakmayınız.
Kilidin kırılıyor...Bu dolandırıcılar bir türlü bitmiyor.
Parti kur oy verelim?Walla gizlimiz saklımız yok![]()
?????❤?????Aaa Whatsapp konuşmalarımı ele geçirecekler!!
-qnq nabün
+ii
-pABc girek
+hyr
-nedn
+istemiyrm
-hadi oynayak plss
+bisiklet sürmek nası bi fikr
-hadi pubg girek sonra süreriz
Yaklaşık 7 saat sonra
+Lan hani bisiklet sürcektik hava karardı
-yarn süreriz
Ertesi gün
-qnq nabün
+ii
-pABc girek
....
Bana da Nijer bir kadının paraya ihtiyacı olduğu saçma sapan bir spam gelmişti. Bir de daha wallmart'ın ne olduğunu bilmiyorum ama Wallmart'tan şifre değiştirme maili geliyor?Bana sahte e-posta çok geliyor. Genellikle e-postaların konsepti şu şekilde: Dünya'nın bilmem neresindeki beni tanımayan bir adam, bana para göndermek istediğini söylüyor.
Bir keresinde de "Netflix hesabınızda sorun var." gibisinden bir e-posta gelmişti. İyi de benim hiç Netflix hesabım olmadı ki.
Ama asıl tehlikeli olanlar, indirme sitelerinde çıkan sahte "Download" butonları.
Ayrıca bazı siteler, reklam göstermek için bildirim izni isteyebiliyor.
Sanal dünyanın bu denli kötü olması benim ilgimi çektiği için mesleğimle alakası olmadığı halde yıllar önce yazılım işlerine girdim. Bu süreçte bir hayli yol aldım.
Şu an C++ ve Delphi olmak üzere iki programlama dili biliyorum. Ayrıca birçok firmanın yazılımları için çevirmenlik yaptım ve referanslarım da var. Yakın zamanda Android platformunda iki yazılımın daha çeviri işine dahil oldum.
Hep bir Nijeryalıdan mail almak istemişimdir.Bana da Nijer bir kadının paraya ihtiyacı olduğu saçma sapan bir spam gelmişti. Bir de daha wallmart'ın ne olduğunu bilmiyorum ama Wallmart'tan şifre değiştirme maili geliyor?
Biraz önce sözde Apple dan gelen bir mail aldım ki daha Apple ürünüm yok XDHep bir Nijeryalıdan mail almak istemişimdir.
teşekkürler ama bu forumda bunu yiyecek var mıdır ki?Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (Siberay), vatandaşları Whats App dolandırıcılarına karşı Twitter hesabından önemli bir uyarı paylaşımı yaptı. Siberay, örnek bir mesaj fotoğrafı paylaşıp, "Telefonunuza görseldeki türde gelebilecek mesajlar aldatıcıdır ve dikkate alınmamalıdır. Böyle bir durumda panik yapılmamalı, mesajı gönderen kişi önce şikayet edilmeli, sonra da engellenmelidir" denildi. (K:Milliyet)