WhatsApp'tan 24 Saatlik Engel!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
WhatsApp'tan 24 Saatlik Engel!

Günümüzün en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta şu sıralar kullanıcılar 24 saatlik engellemelerle karşı karşıya geliyorlar. İşte engellemenin sebebi.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Dün bir arkadaşımı engellediler ama bende şimdilik bir şey yok :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Plus kullanıyorum henüz bişey olmadı ama olabilir belki, normal whatsapp hiç iyi değil ama ya.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Viber kullanın viber. candır :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Anladığım kadarı ile plus'un son güncellemesini yapmayanları engellemişler.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
kötü haber beyler

Bad news

We have received a cease and desist letter from WhatsApp and we are obligated to remove all download links and unfortunately delete this community...

Am really sorry for this but it's out of our hands and WhatsApp has pushed us into a corner that we can't escape this time..

It was a fun ride but it has come to an end..

Deepest regards from Rafalense and me and all the whatsapp+ team for your support

For clarification because people are giving me credit while it should go to Rafalense. I am NOT the developer of WhatsApp+ the developer is Rafalense I am just the co owner and the person responsible for maintaining the google plus community...

*21 January 2015 RIP WhatsApp+*

Anill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
ne güzel yapmışınız gelin sizi istihdam edelim o özellikleride bizim whatsappa ekleyelim diyeceklerine, kullananları bloklayıp, yaratıcısını dava açacaz haa diye tehdit etmişler. türk bi ceo mu aldılar işe ne.
plustan normal whatsappa döndüm, hem programdan hem telefondan soğudum ne iğrenç bişeymiş bu, unutmuşuz görüntüsünü yıllardır kullanmaya kullanmaya

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
noldu şimdi w+ bitti mi artık güncelleme filan yok mu? şu anki sürümü kullanmaya devam etsek nolur ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
noldu şimdi w+ bitti mi artık güncelleme filan yok mu? şu anki sürümü kullanmaya devam etsek nolur ?

whatsapp anlarsa banlayabilir, onun dışında şu an kullanabilirsin
6.72 kullanıp, gizlilik özelliklerini de kurcalama derim, mavi tiki gizle çevrimdışı gözük gibi özellikleri kullanma

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
whatsapp anlarsa banlayabilir, onun dışında şu an kullanabilirsin
6.72 kullanıp, gizlilik özelliklerini de kurcalama derim, mavi tiki gizle çevrimdışı gözük gibi özellikleri kullanma
15 dk önce otomatik güncelleme ile WhatsApp + WhatsApp A döndü. Sanırım bir süre WhatsApp+ kullanmayacağız. Telegram in kullanıcısı olsa WhatsApp in yüzüne bakmazdım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION]

Whats app+'nin ne özelligi var? Bu islerde biraz yeniyimde.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40

Whats app+'nin ne özelligi var? Bu islerde biraz yeniyimde.
Benim için en önemli özelliği, çevrimdışı gözükebilmem di ayrıca mavi tik olayı vardı onu geçtim tek tikde kalıyordu bana atılan mesajlar :D. Birde tema olayı var. Normal WhatsApp ios gibiyken whatsapp+ Android gibiydi özgür bırakıyordu seni.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Cahilligime ver ama, bu mavi tik ne ise yariyor hocam? Yani ne gibi bir faydasi var. Cevrimdisi gözükebilme iyiymis :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Cahilligime ver ama, bu mavi tik ne ise yariyor hocam? Yani ne gibi bir faydasi var. Cevrimdisi gözükebilme iyiymis :)
Çift tık olduğunda mesajın karşıda ki kişiye ulaştığı anlamına geliyor. O çift tık mavi olursa karşıda ki kişi mesajı gördü anlamına geliyor. Mavi tik olan mesaja uzun tıklayarak mesajı ne zaman okuduğunu bile görebilirsin.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Eyvallah hocam. Ben de daha yeni yeni kullanmaya basladim bu wazzup'i. Mesaj ve resim yollama haricinde bir sey ögrenemedik daha. Kurcalayacaz artik :)

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İfadeler filan çok iyiydi arkadaş şimdi orjinale dönmek Karadenizin yaylasından iç anadolu bozkıra dönmek gibi :laugh:

Parende_N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Google play üzerinden olmayan uygulama kullananlar engellenecekmiş...Akılı telefon alamayıp da tablet alıp android dünyasını kullanmak isteyen insanlar var...Tablet Android sürümü 4.4.2 ye uyumlu olmayan bir whatsapp düşünün apk indiriyorsun mecbur...Sonra da engelleneceğin duyurusunu görüyorsun,saçmalık...apk kullanmak zorunda bırakmasınlar o zaman...Bu uygulama kullanıcı kaybettirir başka birşey değil...

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
An itibari ile bende 24 saat engellendim. Tamamen kendi hatam yüzünden oldu. Sırf denemek için whatsapp plus'ı kaldırıp orijinal whatsapp yükledim. Biraz kullandım sonra tekrar whatsapp plus yüklemek istediğimde o meşhur 24 saat engeli bana da geldi. Tekrar kaldırıp orijinalini kurdum ama faydasız. Telefona format attım, saati ileri aldım ama nafile.
Siz benim yaptığım hatayı yapmayın.

okullu97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya banada geldi 24 saat doldu ama w+ hala duruyordu sonra süre bitince 72 saate döndü ya 72 saat beklemeden kullanabilmem mümkün mü ? :(

mraliaras

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Whatsapp+ güncellendi, yenisinde anti ban var ben kullanıyorum şuan eski yi kaldırıp yeni yi indirin sorun olmayacaktır.

okullu97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama o zamanı beklemeden açılmaz demi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama o zamanı beklemeden açılmaz demi

mraliaras

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Yok bekleyeceksin. Bekledikten sonra Whatsapp+ nin son surumunu kurabilirsiniz.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Google'dan arayacaksın, illegal paylaşırsa silinir

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Whatsapp plus'un orijinal linki ise sıkıntı olmaz geçmişte haberlerini vs yaptik uygulama ücretsiz zaten ama whatsapp pek sicak bakmiyor işte kendileri de kısıtlıyorlar :)