'Whatsapp Pink'i İndirdikten Sonra Telefonunuz Nasıl Onarılır

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
WhatsApp Pink olarak piyasaya sürülen kötü bir yazılımın olduğunu bazılarımız duymuştur. Söz konusu yazılımı kurduktan sonra cihazlara zarar verdiği bilgisi dolaşmakta ben merak edip kurmayanlardanım ancak sizler kurduysanız kaldırılması hakkında ne işlem yapacağınız yazıyor.

Kesinlikle kurmamanızı tavsiye ederim, ancak kurduysanız işiniz biraz zor gibi.. :)

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
WhatsApp Pink olarak piyasaya sürülen kötü bir yazılımın olduğunu bazılarımız duymuştur. Söz konusu yazılımı kurduktan sonra cihazlara zarar verdiği bilgisi dolaşmakta ben merak edip kurmayanlardanım ancak sizler kurduysanız kaldırılması hakkında ne işlem yapacağınız yazıyor.

Kesinlikle kurmamanızı tavsiye ederim, ancak kurduysanız işiniz biraz zor gibi.. :)

Demek ki ismi gibi tozpembe değilmiş :P

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580

Uygulama tam olarak ne yapıyor?

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
368
böyle modlu yazılımlar kullanmayın size 1-2 fazla özellik veriyor diye
instagramda takipten çıkanları görmek için program indiriyorlar güvenip para veriyorlar sonra hesapları çalınıyor falan gereksiz şeyler