Whatsapp kişi listesi problemi 2

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Öncelikle bu sorunu android bölümüne mi buraya mı açayım bilemedim. Eğer android ile alakalı ise mod arkadaşlar konuyu taşırsa sevinirim.

Telefonumun kişi listesine birini eklediğimde (sim karta ekliyorum, gmail ile yedeklenmiş kişi listem var) mesela ismi Ali Okul olsun, whatsappda kişi listesini güncellediğimde de normal şekilde görünürken bir anda ismi değişip başka biriymiş gibi (Eklediğim kişi Ali okul ise misal Gürcan gibi) görünüyor. Telefonun kişi listesine bakınca da Gürcan kişisinde 2 numara da görünüyor. (Hem orjinal Gürcan'ın numarası hem de Ali okulun numarası görünüyor.) Bu işe bir türlü çare bulamadım. Umarım derdime derman bulursunuz.

Bu arada telefonum Alcatel OT 995 (Editlenmiş orjinal ICS rom kullanıyorum)

osican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Editlenmiş ics rom derken custom rom kullanıyorsun sanırım? rom'dan kaynaklanan bir durum olması muhtemel. Daha öncesi whatsapp ı kaldırıp tekrar kurmayı dene aynı sıkıntı oluyorsa büyük ihtimal romdan.

Sorunun anladığım kadarıyla sen whatsappda birini kaydettiğinde rehbere ve daha sonra rehbere girip baktığında o kişi başka bir isim altına kayıt oluyor. Peki o başka isim nerede kayıtlı? telefonda mı simde mi?