WhatsApp ı açınca mesajların ard arda gelmesi

erhanercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar son bir aydır whatsapp mesajları sadece açtığım zaman ard arda gelir oldu. Hem wifi de hem mobilde oluyor. Güç tasarrufu fln açık değil. Arka planda manuel olarak sürekli çalışır durumda. Pil optimizasyonu da whatsapp için devre dışı. Uygulamayı silip yüklesemde aynı. Bir kere facebook uygulamasında 2 kere de messenger lite uygulamasında aynen böyle oldu. Whatsapp sürekli oluyor kafasına göre takılıyor. Çözemedim. Deneyimli arkadaşlar varsa bilgi almak isterim. B142 Huawei Mate 10 pro.

hsnbzkrt44

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bende bir ara böyle sorunla yaşadım fabrika ayarlarınızı sıfırlamanızı öneririm ben bu şekilde sorunumu çözdüm

k!ra

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
92
Arkadaşlar son bir aydır whatsapp mesajları sadece açtığım zaman ard arda gelir oldu. Hem wifi de hem mobilde oluyor. Güç tasarrufu fln açık değil. Arka planda manuel olarak sürekli çalışır durumda. Pil optimizasyonu da whatsapp için devre dışı. Uygulamayı silip yüklesemde aynı. Bir kere facebook uygulamasında 2 kere de messenger lite uygulamasında aynen böyle oldu. Whatsapp sürekli oluyor kafasına göre takılıyor. Çözemedim. Deneyimli arkadaşlar varsa bilgi almak isterim. B142 Huawei Mate 10 pro.
Bildirim ayarlarınızı bi kontrol edin olmadı telefonunuz da hi care diye bir uygulama var orda huawei'nin destek hattı var bu tarz konular için teknik destek alabilirsiniz

Aykovsky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
72
9 haziran 2018'den beri düzeltmediyse bence 3310 yeni modellerine bir baksın:)