Whatsapp geri adımmı attı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByEmil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Artık kullanılmaz mı ? :D :D

Forumda bu bilmiş tavırlarınız beni benden alıyor.

Zaten verilerimiz 3. şirketlerle paylaşılıyordu. Şimdi mahkemeye vermemen için sözleşmeye döküldü. Ne büyüttünüz yok kullanılmaz yok çöp oldu falan. Sen kabul etmek istemezsen geç diğer uygulamara. Whatsapp'ı koltuğundan kısa sürede hiçbir uygulama indiremez.
adamlar sanıyor ki bedavaya çalışıyorlar. reklam yok ücret yok şimdiye kadar bilmiyo muydunuz bilgilerinizin çalındığını

Reaksiyon puanı
8,190
Eğer bir uygulama reklamsız ve ücretsizse bilin ki müşteri sizsiniz.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
adamlar sanıyor ki bedavaya çalışıyorlar. reklam yok ücret yok şimdiye kadar bilmiyo muydunuz bilgilerinizin çalındığını
Adamlar bizim bilgilerimizlemi para kazanıyorlar bırakın şu ayakları ya adamlar sadece mesela facebookda yapıyor mesela ben ayakkabılara bakıyorum hemen onun reklamı geliyor anladınızmı?

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Ben öncedende kullanılmayacağını düşünüyordum.Whatsapp bu sözleşmeyle sağolsun insanların gözünü açtı.#deletewhatsapp kullanan kullansın sildim hesabımı.
bilgileriniz önemliyle komple telefonu kırın. WhatsApp ı silip instagrama girince çok önemli bilgilerin sende kalmıyor

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Adamlar bizim bilgilerimizlemi para kazanıyorlar bırakın şu ayakları ya adamlar sadece mesela facebookda yapıyor mesela ben ayakkabılara bakıyorum hemen onun reklamı geliyor anladınızmı?
git araştır zuckenberg beyin bu konuda dosyası kabarık. öyle olmasa niye alsın WhatsApp ı? senin gereksiz konuşmalarına niye masraf etsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben instagram ve facebookta kullanmıyorum.;)
google de aynı halt ama sen bilirsin. hepsini sil. ardından bir kaç kez herhangibir ürün söyle. (örn kaykay) hemen reklamları çıkacaktıe

enesenesbera

Doçent
Reaksiyon puanı
233
demin internette gördüm whatsapp yeni gizlilik sözleşmesini iptal etti diye gerçekmi ?
bence değil zaten bikere güvenini kaybetti bende artık bp kulanıyorum sınıf grubu bipte hatta arkadaş grubumuzu bile oraya taşıyacağız

delete user

Profesör
Reaksiyon puanı
3,781
git araştır zuckenberg beyin bu konuda dosyası kabarık. öyle olmasa niye alsın WhatsApp ı? senin gereksiz konuşmalarına niye masraf etsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

google de aynı halt ama sen bilirsin. hepsini sil. ardından bir kaç kez herhangibir ürün söyle. (örn kaykay) hemen reklamları çıkacaktıe
Google ürünlerini olabildiğince az kullanıyorum ayarları yapılandırılmış şekilde.Arama motoru olarak duckduckgo tercihimdir.

Reaksiyon puanı
6,371
Şu dönemde yerli diye bence çok kötü platformlara geçiş yapan insanlar oldu, hatta bilmişlik yapıp 2 dakikada uzman olup öneri yapan teyzeler de var.

Güvenli diye bip'e geçen insanlar aslında sadece yerli diye geçti. Yoksa Whatsapp'ın sizden istediği her bilgiyi onlar da alıyor. Zaman kaybından başka bir şey değil. Ne kadar masumluk yapsalar da ister istemez hepsi o bilgilerin hepsini alıyor. Çünkü bir veriyi silmek saklamaktan daha pahalıdır.

Ben başka bir şeye geçmedim, çünkü bir farkı olmayacak. Facebook da alıyor o bilgileri onlar da. İkisi de kötü amaçlı kullanabilir. Bir farkı yok.

delete user

Profesör
Reaksiyon puanı
3,781
Şu dönemde yerli diye bence çok kötü platformlara geçiş yapan insanlar oldu, hatta bilmişlik yapıp 2 dakikada uzman olup öneri yapan teyzeler de var.

Güvenli diye bip'e geçen insanlar aslında sadece yerli diye geçti. Yoksa Whatsapp'ın sizden istediği her bilgiyi onlar da alıyor. Zaman kaybından başka bir şey değil. Ne kadar masumluk yapsalar da ister istemez hepsi o bilgilerin hepsini alıyor. Çünkü bir veriyi silmek saklamaktan daha pahalıdır.

Ben başka bir şeye geçmedim, çünkü bir farkı olmayacak. Facebook da alıyor o bilgileri onlar da. İkisi de kötü amaçlı kullanabilir. Bir farkı yok.
Signal hiç bilgi toplamıyor tamamen açık kaynak kodlu.?

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Google ürünlerini olabildiğince az kullanıyorum ayarları yapılandırılmış şekilde.Arama motoru olarak duckduckgo tercihimdir.
bak istediğin kadar kısıtla bu yazılım onların. kısaca bilgin çok önemliyse telefonu kır camdan at. bak önemli insanlara hiç akıllı telefon kullanıyolar mı

delete user

Profesör
Reaksiyon puanı
3,781
bak istediğin kadar kısıtla bu yazılım onların. kısaca bilgin çok önemliyse telefonu kır camdan at. bak önemli insanlara hiç akıllı telefon kullanıyolar mı
Kullanıyor tabi.Elimizden geldiğince veri güvenliğini sağlayabiliriz.Tüm bilgilerimizi alıyorlar zaten... demek çok basit.Önlem almak kullanıcının elinde.

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Kullanıyor tabi.Elimizden geldiğince veri güvenliğini sağlayabiliriz.Tüm bilgilerimizi alıyorlar zaten... demek çok basit.Önlem almak kullanıcının elinde.
önlemle engelleyemezsin. sen bir insanın evine gidip çık git burdan diyebilir misin. önlem alamazsın buna karşı

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Tamam sen hiç önlem alma. :D
sen de önlem al. onlar ikimizi de görecek zaten. hatta bi üst seviyeye taşı. kameranı kır mikrofonuna su dök. ama yapmazsın dimi. çünkü o zaman fofoğraf çekemez ses kaydı alamazsın. yani bilgilerini kendi isteğinle veremezsin. onlara da basit izinlerle alma diyerek feykini atarsın canım kardeşim.

delete user

Profesör
Reaksiyon puanı
3,781
sen de önlem al. onlar ikimizi de görecek zaten. hatta bi üst seviyeye taşı. kameranı kır mikrofonuna su dök. ama yapmazsın dimi. çünkü o zaman fofoğraf çekemez ses kaydı alamazsın. yani bilgilerini kendi isteğinle veremezsin. onlara da basit izinlerle alma diyerek feykini atarsın canım kardeşim.
Sen hiç bir ayarını gizleme bütün ayarların herkese açık olsun.Kullandığın uygulamaların cihazların analiz,reklam verileri açık olsun.Mark keşke herkes teknotakip gibi olsa diyordur. :D

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Sen hiç bir ayarını gizleme bütün ayarların herkese açık olsun.Kullandığın uygulamaların cihazların analiz,reklam verileri açık olsun.Mark keşke herkes teknotakip gibi olsa diyordur. :D
mark bence oturup seni izlemekle meşguldür. kendini uyanık sanıyo diyodur

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Whatsapp altyapısı ve hızını bence hiçbir şirket geçemiyor. Telegram'ı daha önceden de dosya göndermek için kullanıyordum çünkü büyük dosyaları falan gönderebiliyor fakat bir whatsapp hızında değil. Ben whatsapp kullanmaya devam edeceğim çünkü kişisel bilgilerimi sanal ağlarda paylaşmıyorum, genel olarak her yere kayıt olurken rastgele şeyler giriyorum. Whatsapp'dan da gönderdiğim mesajlar benim için önemli ama başkası için önemli olacağını sanmıyorum.

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Mark'ın ürünlerini kullanmıyorum.3. taraf çerezlerini engelliyorum.
dostum yazılım google ın. mark a da ulaşıyor o toplanan verilere gerekince. sen mark ın uygulamasını indirirsin belki diye ona satmak için hazır bekleniyor. neticede gene toplanıyor. senin kullandığın uygulamalara satılıyor