James Howlett
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,724
Arkadaşlar sebebini anlamadım, hiçbir durum gönderemiyorum. Nasıl düzeltirim?
Son düzenleyen moderatör:
Yedekleyip silip yüklediğimde sohbetler kaybolmaz dimi?Hocam uygulamayı silip tekrar yükleyin. Sohbetleri yedeklemeyi unutmayın.
Yedeklerseniz kaybolmaz.Yedekleyip silip yüklediğimde sohbetler kaybolmaz dimi?
Zira xiaomiden geçerken bile en dikkat ettiğim konu buydu
Yedekledim silip yüklüyorum şimdi haber veririmYedeklerseniz kaybolmaz.
Ne oldu hocam?Yedekledim silip yüklüyorum şimdi haber veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzeldi ama acı bir olayla karşılaştım kardeşim
Kız arkadaşımdan tartıştık hep aile konusu açıyordu ailenle ilgilenme sadece ben ve ailem olacak diyordu onuda kabul ettim ama yetmedi hep aynı şeyi söyleyip üstüne başka şeyler ekliyordu 2 gün önce tartıştık sıkıldım aynı şeyleri söylemenden dedim aradı bağrıştık sonra engellemiş whatsapptan telefon açıktı ama ben her yerden engelledim bitti 3.5 senelik ilişki.Ne oldu hocam?
Kardeşim. Üzülme vardır bir hayır.Kız arkadaşımdan tartıştık hep aile konusu açıyordu ailenle ilgilenme sadece ben ve ailem olacak diyordu onuda kabul ettim ama yetmedi hep aynı şeyi söyleyip üstüne başka şeyler ekliyordu 2 gün önce tartıştık sıkıldım aynı şeyleri söylemenden dedim aradı bağrıştık sonra engellemiş whatsapptan telefon açıktı ama ben her yerden engelledim bitti 3.5 senelik ilişki.
Öyle, bilmiyorum herşeyin hayırlısı, 32 yaşında ilk defa kız arkadaşın olursa olacağı bu, hep aile konusunda tartıştık psikolojik sorunları vardı sırf mutlu olsun kafası dağılsın diye Xbox series s aldım annesi kızdı bir daha çiçek harici hediye alma diye ona rağmen iPhone XR aldım sevdiği renk kırmızı ama vermek nasip olmadı.Kardeşim. Üzülme vardır bir hayır.
Hocam çok üzücüymüş, geçmiş olsun, vardır bir hayır, benzeri benim başıma geldi, ben de geçen sene kıza 2 tane altın kolye aldım, bir sürü hediye aldım, birden bire terketti, meğerse başkasıyla konuşuyormuş ben unuttum gitti, zaman her şeyin ilacıdır.Öyle, bilmiyorum herşeyin hayırlısı, 32 yaşında ilk defa kız arkadaşın olursa olacağı bu, hep aile konusunda tartıştık psikolojik sorunları vardı sırf mutlu olsun kafası dağılsın diye Xbox series s aldım annesi kızdı bir daha çiçek harici hediye alma diye ona rağmen iPhone XR aldım sevdiği renk kırmızı ama vermek nasip olmadı.
İçimdeki boşluğu anlatamam kendimi berbat hissediyorum, anlatamam 20 li yaşlarımda olsam umursamam hem yaş 36 hemde ilk kız arkadaşımdı böyle oldu.
Kardeşim seninkide zormuş Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın tabi iyileri iyilerleHocam çok üzücüymüş, geçmiş olsun, vardır bir hayır, benzeri benim başıma geldi, ben de geçen sene kıza 2 tane altın kolye aldım, bir sürü hediye aldım, birden bire terketti, meğerse başkasıyla konuşuyormuş ben unuttum gitti, zaman her şeyin ilacıdır.
Amin hocam, sorun yok, biz alıştık yalnızlığa, alıştık kaybetmeye sorun yok, artık koymuyor.Kardeşim seninkide zormuş Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın tabi iyileri iyilerle![]()